Jump to content
Guest Ukjent666

Oppskrifter bakst/godt med proteinpulver?

Recommended Posts

Guest Ukjent666

Har 100% whey protein, og lurer på: Hva bruker folk her ute å lage?`Spesielt når det gjelder bakst? For å variere når man f.eks bruker protein?

Personlig vil jeg unngå å måtte kjøpe "spesielle" proteinpulver for å kunne bake. Så bare lurer! Noen som lager noe med f.eks 100% whey protein sjokolade? evt oppskrift?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Protein-lapper er godt :) (eventuelt pannekaker)

Jeg slumper, så har desverre ikke mål:

Egg

Skummet melk

Havregryn

Fullkornsmel

Proteinpulver (jeg brukte vanlig sjokoladeprotein sist, og det ble veldig godt)

Bittelitt salt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Havregrøt med bananproteinpulver og masse kanel og sukrin er dødsdigg :D

Samme med smoothie av banan, jordbær, skogsbær, melk og vaniljeproteinpulver :D

Og disse proteinpannekakene:

1 boks cottage cheese

1 CC boks havregryn

2 egg

5-6 hvitter

Litt melk, kanel, proteinpulver og vaniljesukker

Bland alt i en blender og stek i smør :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oppskrift på saftige gulrot- og bananproteinmuffins:

180 g sukrin

3 egg

0,25 dl havregryn

1.75 dl fullkornshvetemel (evt annet mel)

60 g proteinpulver (jeg bruker 90% whey, uten smak)

1 ts vaniljesukker/vaniljeessens

130 g skyr naturell

5 dl/300 g gulrot

en banan (ca 100-120g)

litt natreen

1,5 ts kanel

1,5 ts kardemomme

1/2 ts salt

15 - 20 stk

180 grader i ca 17 min

Nam :D kos deg!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Brød, rundstykker, vaffler, pannekaker, muffins. Ja, egentlig alt! Men jeg bruker bakepro da, så er jo smaksnøytralt =)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oppskrift på saftige gulrot- og bananproteinmuffins:

180 g sukrin

3 egg

0,25 dl havregryn

1.75 dl fullkornshvetemel (evt annet mel)

60 g proteinpulver (jeg bruker 90% whey, uten smak)

1 ts vaniljesukker/vaniljeessens

130 g skyr naturell

5 dl/300 g gulrot

en banan (ca 100-120g)

litt natreen

1,5 ts kanel

1,5 ts kardemomme

1/2 ts salt

15 - 20 stk

180 grader i ca 17 min

Nam :D kos deg!

Prøvde en variant av denne oppskriften til å lage en kake med. Brukte splenda i stedet for sukring, sjokoladeprotein i stedet for nøytralt, skyr med skogsbær og vanilje, og byttet ut to av eggene med eggehviter. Og resultatet blei knallgodt!

Tusen takk for at du delte oppskriften :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prøvde en variant av denne oppskriften til å lage en kake med. Brukte splenda i stedet for sukring, sjokoladeprotein i stedet for nøytralt, skyr med skogsbær og vanilje, og byttet ut to av eggene med eggehviter. Og resultatet blei knallgodt!

Tusen takk for at du delte oppskriften :)

Så gøy å høre, hørtes ut som en artig variant må prøves en gang! Muffinsene er i alle fall kjempegode og saftige så andre varianter kan ikke være dumt :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dilla på havrebollene fra Kristine Solhaugs blogg;

stivpisk 4 eggehvitter med ca 3-4 skjeer sukrin.

Bland sammen

40g proteinpulver (bruker sjokolade), 50g havregryn (eller så mye du skal ha om dagen, har selv ca 30g)

1 ts bakepulver

litt kanel og kardemomme og vaniljeessens og kakaopulver (smaksak)

Røres forsiktig inn med eggehvittene

Stekes på 175 grader i ca 12-15 grader, avkjøl.

Spiser de enten bare slik eller med banan, sukkerfritt syltetøy ol. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...