Jump to content
Espen Espelund

PSMF-oppskrifter

Recommended Posts

Chili- og peppertorsk med asparges, sjampinjong og cottage cheesepost-9797-14440847952625_thumb.jpg

Torskefilet: 306 g

Asparges: 55 g

Sjampinjong: 84 g

CC: 50 g

Næringsinnhold:

307,7 kcal

66,6 g protein

3.5 g fett

1,6 g karb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Jeg syns det er forholdsvis lett å finne på og lage lunsj, middag og kvelds. Men jeg SLITER med frokost!!! Ikke fordi jeg trenger brød, knekkebrød eller havregryn men fordi jeg trenger at det går fort å lage og så blir jeg kvalm av varm mat og stekelukt om morgenen.Jeg har spist og liker cottage cheese og egg uten plomme, men det blir litt ensforming!

Noen forslag???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Er det noen her som vet hvor mange gram karbohydrater og hvor mange gram fett man skal regne per kilo på oppkarbingsdager?

Man skal regne 5-6 g pr kg og minst mulig fett

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jada, det var en spøk! :) Men, lurer på hva jeg skal bruke alle plommene til... jeg er litt allergisk mot å kaste mat..

Har sett at noen har nevnt på tønner med eggehvitte eller eggehvittepulver fra Prior, noen som veit hvor man kan kjøpe dette? Jeg synes ærlig talt det er litt mye å kaste nesten 50 eggeplommer i uka!

Du kan jo gi bort litt hvis noen du kjenner trenger til f.eks baking. Eller lage is og gi bort? :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

hva slags saucer kan ejg bruke på kjøtt og salatene mine?

salsasauce?

noe jeg kan lage?

Jeg bruker hermetiske tomater/hakkede tomater på boks som base for sauser/marinade. Kjempegodt med snadderkrydder som hvitløk, chili, basilikum, salt, pepper og alt annet du kan tenke deg til! :) Selv laget jeg en slik saus og la kyllingfileter oppi dette og bakte det i ovnen i en times tid. Yummy!

Hakkede tomater fra Euroshopper har 2 gr protein, 0,1 gr fett og 2,5 gr karbo per 100 gram (i følge diett.no).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Man skal regne 5-6 g pr kg og minst mulig fett

Ser det er mange som spiser hvitt brød med syltetøy/nugatti osv..

Hva annet er ok å spise på refeed? 5-6 g karb pr kg er ok, men det er vel om å gjøre å begrense fettmengden også? Hva med kcal? regner med det også bør være på et minimum? jeg prøver å holde meg rundt 1500-1700 kcal pr dag, er 177 og 95 kg..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg syns det er forholdsvis lett å finne på og lage lunsj, middag og kvelds. Men jeg SLITER med frokost!!! Ikke fordi jeg trenger brød, knekkebrød eller havregryn men fordi jeg trenger at det går fort å lage og så blir jeg kvalm av varm mat og stekelukt om morgenen.Jeg har spist og liker cottage cheese og egg uten plomme, men det blir litt ensforming!

Noen forslag???

Lag frokosten på kvelden dagen før.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Noen som har gode oppskrifter på torsk?

Bak i folie med dill, sitron og hvitløk, salt og pepper. 200 grader i 10-15 min (kommer an på størrelsen på stykkene). Salat ved siden av, eller sleng noen grønnsaker sammen med fisken i folien!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bringebærfromasj

post-643-144408483822_thumb.jpg

post-643-1444084838258_thumb.jpg

1 Skyr bringebær

2 ts sukrinmelis, eller annen søtning

0,6 dl vann

1 ts psyllium (fiberhusk)

Rør sammen, la svelle kjølig i minst 15 minutter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Lovlig" Pai:)

Bunn:

halv boks mager kesam

2 ts pofiber

1 ts fiberhusk

1ts fibrex

2 ts havregryn

enten:

2 ts jyttemel

eller:

1 måleskje bakeprotein

kna sammen, la deigen stå en liten stund til den er helt fast, (tilpass tørrvare hvis den blir for klissete) og press ut i paiformen og prikk med en gaffel - forstek på 185 grader i 10-12 min

Fyll:

2 kyllingfileter, skjæres i biter/strimler og freses i (teflon)panna med salt og pepper

1 boks cottage cheese

halv spiss paprika

4 fedd hvitløk

broccoli

ca 10-12 cm purreløk

1 egg (evenuelt + 2 eggehviter)

halv boks mager kesam

halv boks philadelphia light (kan sløyfes)

salt

pepper

bland stekt kylling, broccoli, cottage cheese, hvitløk, paprika, broccoli og purre. Pisk egget (og eggehvitene) og bland i kesam og eventuelt philadelphiaost, bland dette i resten av fyllet, hell i paibunnen og stek på 185 grader i ca 40 - 45 min

Kjempegodt sammen med en salat av cherrytomater, agurk, salattype du liker, ruccola, fersk basilikum (og gjerne fersk persille) og litt balsamico (helst crema-varianten, den tyktflytende)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Finnes det en side hvor man kan logge det man spiser for å få vite nøyaktig hvor mange gram protein, karb og fett man får i seg?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Finnes det en side hvor man kan logge det man spiser for å få vite nøyaktig hvor mange gram protein, karb og fett man får i seg?

diett.no :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Finnes det fettfri ost i Norge, som Lyle skriver om er mulig å bruke når man lager mat? :o

Disse er vel det nærmeste en kommer her til lands:

lettost.jpg

12983_600x600.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Disse er vel det nærmeste en kommer her til lands:

3 % er vel forsåvidt absolutt godtatt (alt over 5 % er fyfy slik jeg har skjønt det :p )

Er det ikke noe karb i denne osten?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 % er vel forsåvidt absolutt godtatt (alt over 5 % er fyfy slik jeg har skjønt det :p )

Er det ikke noe karb i denne osten?

"Helt fri for karbohydrater", i følge produsenten. De har ikke innholdsfortegnelsen på hjemmesiden sin (som jeg kunne se), så jeg vet ikke nøyaktig hvor mye som er i den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...