Jump to content
Espen Espelund

PSMF-oppskrifter

Recommended Posts

NP! Google har svaret på alt :)

BTW, PSMF-vaflene til Stine er AWESOME! De har reddet meg mange ganger på denne dietten :) Jeg har brukt sukkerfritt syltetøy som pålegg, eller laget mitt eget syltetøy ved å tine frosne bringebær søtet med sukrin og/eller stevia :)

Stine - All in: Lang uke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

NP! Google har svaret på alt :)

BTW, PSMF-vaflene til Stine er AWESOME! De har reddet meg mange ganger på denne dietten :) Jeg har brukt sukkerfritt syltetøy som pålegg, eller laget mitt eget syltetøy ved å tine frosne bringebær søtet med sukrin og/eller stevia :)

Stine - All in: Lang uke.

Får ikke opp linken?:huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Disse var utrolig gode! Smaker som de kyllingspydene man får på kinaresturant :)

Kyllingspyd:

-Ønsket mengde kyllingfilet

-Grillspyd

-Ingefærkrydder

-Chilipulver

-Cayennepepper

-Grillkrydder

-Sukrin

Skru ovnen på 200 grader. Del kyllingfileten(e) i to, og skjær i tynne strimler. Tre kyllingfileten på grillspydet, og krydre godt med krydder. Ikke bruk mye sukrin, dersom dette kan bli for søtt :) Legg grillspydene på tvers over en ildfast form, og stek i ovnen i ca. 30min.

Mine ser ikke så delikate ut pga. kyllingen var halvstekt før jeg tok de på spydene :p (og ekstremt bra redigering!..)post-17133-14440904936255_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Lunsjen idag: Karbonadedeig stekt i litt vann med sopp og hvitløk. Krydret med ingefær, salt, pepper, spisskummin og paprikapulver. Kokt brokkoli ved siden av. Og 1 ss mager kesam blanda med litt Red Devil cayenne hot sauce!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Ukjent
Indisk kylling- og spinatsuppe

[ATTACH=full]24491[/ATTACH]

4 porsjoner

Ingredienser:

1 boks hermetiske tomater

1 boks bambusskudd

12 cherrytomater, delt i to

400 g spinatputer

1/2 løk

3 fedd hvitløk

Koriander

Saften av en lime

ca 8 dl vann

1 kyllingfilet i terninger (add mer om du trenger mer protein)

Krydderliste:

Karri (lots of it)

Chili (bruk gjerne fersk for ekstra awesomeness, men jeg var lat idag og tok pulvervarianten)

Cayenne

Cumin

Kardemomme

Kanel

Salt

Pepper

Framgangsmåte: Brun kylling i ei gryte. Rør inn løk, cherrytomater, bambusskudd og krydder. Press over hvitløk og lime. Tilsett tomatboksen og spinaten, rør litt, og tilsett vannet. Kok opp, og la småkoke i 5-10 minutter (en suppe kan ikke koke lenge nok, men dette skulle duge som et minimum)

Per porsjon:

Energi: 111 kcal

Protein: 14 g

Karb: 8,8 g

Fett: 1,4 g

Fiber: 4,15 g

Seriøst det beste jeg har spist i PSMF-perioden. Og jeg ble god og mett.

Har masse rester til middag i morgen også. :)

Laget denne nå! Herreguuuuuud så digg!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Noen her som veit hvor bloggen til Stine har blitt av?(n)

Litt flaks at jeg skreiv ut oppskrifta da :)

Du trenger:

4 eggehviter

50g mager kesam

10g vanilje proteinpulver

15g Bakepro

15g mandelmel

1ts bakepulver

1-2ts fiberhusk

Slik gjør du:

Ha i lite røre pr vaffel - halvparten av hva du vanligvis har i.

Vær obs på at det også blir fort brent

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei :) Tok et par runder med psmf i 2012. Gikk ned litt over 5 kg til sammen. Nå er jeg på uke to av en treukers periode. Men vekta stoppet opp denna uka. Gikk ned 1 kg forrige uke, men nå har den stagnert. Jeg føler meg også dårligere/slappere en tidligere psmfperioder. Noen som har noen peiling på hvorfor ?

Hilsen sliten psmf'r

Share this post


Link to post
Share on other sites

200 g karbonadedeig

Tacosaus

Paprika

Sopp

Løk

Isberg

Agurk

salt/pepper/ønsket krydder

Stekk kjøttet i litt vann. Når vannet begynner å ha forsvinne heller du over tacosaus, men ikke for mye (sjekk næringsinnholdet). Del opp paprika, champignon og litt løk i små biter som du hiver oppi panna. Mens det hele står å godgjør seg strør du over salt og pepper etter eget ønske å helst et krydder til for å få litt mer smak (paprika, chilli etc). Mye pepper er godt om du liker det spicy!

Hell det over på en tallerken å bland inn litt isberg. Legg noen agurkskiver på kanten og finn frem en iskald Cola Zero eller annen godkjent drikke.

Dette er en av mine favorittmiddager. Før jeg gikk på psmf laget jeg meg ofte svinestrimler stekt i tacosaus med løk,paprika og sopp i så dette blir jo nesten det samme. mmmmmm!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikke akkurat en oppskrift men når jeg først er inne på anbefalinger til hva man kan spise så kjøpte jeg meg Skyr med Jordbær og Granateple i helgen for å prøve noe nytt, å den smakte mye mer naturlig yoghurt enn de andre sortene. Du får ikke den tørre ettersmaken.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Oh - har funnet herlig, god kveldsmat. Vet mange lager lefser, så her er min versjon :)

110 g eggehvite

10-15g bakepro/annet proteinpulver

10g pofiber

1 ts fiberhusk

Sukrin og stevia

Kanel

Edit: framgangsmåte: vips eggehviter og sukrin helt stive. Bland det tørre med litt vann og stevia. Vend forsiktig i eggehvitene og smør ut på bakepapir.

Stekes på 180 grader i ca 8 minutter - yummi yummi! :D

Dette var UTROLIG godt :-) Men opplevde at mine ble veldig bløte så lot de stå i ovnen litt til. Hadde også litt problemer med å få den av bakepapiret??? Noen tips??

Share this post


Link to post
Share on other sites

KYLLING-TANDOORI / TICA MASALA

2-3 kyllingfilet

Youghurt naturell

Sitron

Salt og pepper

Tandoorikrydder

Kutt opp kyllingen i terninger og mariner det i youghurt, noen dråper med sitron, salt og pepper og tandoorikrydder - pass på at hele kyllingen er dekket.

La det stå i kjøleskapet minimum 5 timer (gjerne over natten)

Ha det i ovnen i en ildfast form på 200 grader i ca 25 min.

OM NOM NOM ;)

Funker med salat til

Share this post


Link to post
Share on other sites
Så kult å høre!! :D :D

Lagde også denne tidligere i veka. Eg tredobla oppskrifta, og brukte 1,8kg kylling. Suppa var utruleg god, men det KAN vere ein idè å nedjustere mengda spinat om andre ønsker å lage større mengder av dette.

Share this post


Link to post
Share on other sites
KYLLING-TANDOORI / TICA MASALA

2-3 kyllingfilet

Youghurt naturell

Sitron

Salt og pepper

Tandoorikrydder

Kutt opp kyllingen i terninger og mariner det i youghurt, noen dråper med sitron, salt og pepper og tandoorikrydder - pass på at hele kyllingen er dekket.

La det stå i kjøleskapet minimum 5 timer (gjerne over natten)

Ha det i ovnen i en ildfast form på 200 grader i ca 25 min.

OM NOM NOM ;)

Funker med salat til

Dette var kjempegodt!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Indrefilet med blomkålmos

En porsjon:

1 liten blomkål

1 ss kesam eller kremost

Ønsket mengde indre/ytrefilet

Salat

Cherrytomater

Krydder

1. Skjær blomkålen i små biter og legg til koking. Blomkålen skal koke i ca.10min.

2. Krydre biffen med salt og pepper evt. annet ønsket krydder.

3. Skjær opp salaten og cherrytomatene.

4. Sett biffen på steking, tid står som regel på pakningen. Varierer på hvor stekt du vil ha den.

5. Sil av vannet på den ferdigkokte blomkålen, og mos med stavmikser. Ha så i litt salt og en ss kesam/kremost.

417865_10200613880943717_1459551875_n.jpg?oh=508d15336460595e6e61e0333e5e7768&oe=518E540B&__gda__=1368385005_c874ebcc3371927d58cfb411ddcec21a

Jeg brukte 1 ss lett kremost, og blomkålmosen ble veldig god! :hungry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ingen som har et godt tips til hvordan jeg skal tilberede svinekjøtt(strimler)? ble så innmari tørt :( og hvordan gjøre asparges godt? :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...