Jump to content

Recommended Posts

Fortsetter under...

5 timer siden, SlayerDad skrev:

Årna litt pulled pork på grillen da

20160418_211341 (1).jpg

20160419_122400.jpg

20160419_121938.jpg

20160419_120939.jpg

OMG! Hvordan får du til pulled pork på grill da? Må være veldig vanskelig å regulere temperaturen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oppskrift på eltefrie, hevefrie og supergode grove rundstykker:
150g FIBRA fullkornhvetemel
100g lettkokte havregryn (males til havremel i blender)
2 beger mager kesam
3 store egg
2 store teskjeer (med litt topp) med bakepulver

Alt blandes sammen og form til 10 rundstykker.
Husk godt med vann på hendene når du former rundstykkene.
Strø litt gresskarkjerner/solsikkekjerner på toppen og sett i ovnen på 200 grader i 35-40 min.
Pass litt på mot slutten, i endel stekeovner bør de setter lenger ned i ovnen de sistr 10-12 min.
Føler du de er litt for deigete i konsistensen så skru ned ovnen til 170 grader og la de på 15 min til, pass bare på at de ikke blir brent

Næringsinnhold for hele oppskriften på 10 rundstykker:
Kcal: 1389.
Kcal pr.rundstykke: 139
Protein: 90g
Protein pr.rundstykke: 9g
Fett: 44g
Fett pr.rundstykke: 4.4g
Karbo: 162.5
Karbo pr.rundstykke: 16.25

13059285_10156774787845291_164511886_n.jpg

13020318_10156774760465291_1722329880_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 timer siden, Inger-Lise skrev:

OMG! Hvordan får du til pulled pork på grill da? Må være veldig vanskelig å regulere temperaturen?

Jeg prøvde "slangemetoden" for første gang, man legger tre rader med briketter i kulegrillen, tenner opp 10 briketter i tennrøret som du legger tilbake i den ene enden av denne slangen. Funka utmerket.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Den 20.4.2016 at 11.38, SlayerDad skrev:

Jeg prøvde "slangemetoden" for første gang, man legger tre rader med briketter i kulegrillen, tenner opp 10 briketter i tennrøret som du legger tilbake i den ene enden av denne slangen. Funka utmerket.

Fancy! Så det brenner seg på en måte gradvis rundt metallskåla i bunn der?

Prøvd røkeflis btw? Det må jo være optimalt for å gi god smak på kjøttet når det ligger så lenge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...