Jump to content

Recommended Posts

DENNE! Sett den sikkert femten ganger i strekk nå, but just.. cant. look..away<3

jebus.

dat porn.... dat scotch egg tho...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

SlayerDad i byen i går (jobbrelatert pluss Bill Maher på kvelden).

Middagen ble levert av 4Gringos, foodtruck på youngstorget.

Tre tacos, 100 kroner.

GAAAAAAAWDDAYYYYUUUUUUUUUM

Næmmen. SKaffa du deg en ulv? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest =xXx=

Av og til, når jeg vil pine meg selv, helt uten pisk, titter jeg innom her…

Kan forøvrig annefale kjøttentustiaster å dra på resturat Brazil i Oslo og Bergen, for 420 spenn kan du eta så mye kylling/biff du hæler. Tilberedt på Braziliansk vis (grillet). Hakke bilder, men dere kan vel visualisere dere et berg av grillet biff?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest =xXx=
Litt whisky er vel lov? 15-åringen var meget bra. 16-åringen er fortsatt uåpnet. Ikke helt yamazakinivå på førstnevnte, men solid 9/10.[ATTACH=full]162304[/ATTACH]

God drikke. Men jeg får så jævlig halsbrann av de godsakene der:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Av og til, når jeg vil pine meg selv, helt uten pisk, titter jeg innom her…

Kan forøvrig annefale kjøttentustiaster å dra på resturat Brazil i Oslo og Bergen, for 420 spenn kan du eta så mye kylling/biff du hæler. Tilberedt på Braziliansk vis (grillet). Hakke bilder, men dere kan vel visualisere dere et berg av grillet biff?

Der var jeg forrige helg, på den i Oslo! Det var helt vilt godt og anbefales virkelig fra min side og! De vandrer rundt med tallerken fylt med ferdiggrillet kjøtt av alle slags typer og bare deler ut. Utrolig godt!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spiste på Oak Door i Tokyo i kveld. Under følger en slags anmeldelse.

Reker m/tomatbasert saus

4

Bra ferske reker. Store som f.

Saus av finhakkede tomater, og noe som kjentes ut som pepperrot og vårløk. Smakte digg, men kunne lagd det samme hjemme.

Krabbekake med spicy majones

6-

Å herregud så bra! Krabbekjøttet var kongekrabbe fisket oppi nordishavet et sted blandet med en slags grønnsaksmix, og deretter sannsynligvis langtidskokt + stekt litt på begge sider til slutt. Sausen, hvis man kan kalle det det, var en rødlig himmel av majones, sødme og chilimix som alene gjør seg fortjent til en siklende Homer Simpson.

Har kun fått det bedre en gang, og det var på nå ikke-eksistende Oscars gate.

Servert med en hvitvin fra California. Litt usikker på hva det var, men basert på smak kan det ha vært en Sauvignon Blanc. Helt ok, men bleknet i forhold til maten.

Bruttern spiste kamskjell ishiyaki-style (stekt på stein) med en sitrus-basert krem med hvitløk og noe veldig søtt som vi ikke helt klarte å plassere. Endte opp med terningkast 5-

Hadde fortjent noe mer skarphet, kanskje i form av sitronpepper?

Clam chowder soup

3

Kveldens gjesp.

For lite kremet, for lite smak over hele linja.

Oppgradert til 3+ med salt og pepper

150gr A5 Kobe sirloin

5+

Servert med grillede grønnsaker, asparges, og sautert sopp. Fikk også tre små skåler med saus; pepperkorn, pepperrot, og ponzu.

Kjøttet var magisk. Du får utlevert en biffkniv, men det er som å skjære i smør.

Grunnen til at dette ikke får 6 er at det skal mye til å ødelegge et slikt stykke kjøtt. Det er det møreste jeg noen sinne har vært borti.

Resten var meh i forhold. Grønnsaker? So what? Saus? Tja... Kjøttet var best uten.

Servert sammen med en flaske Smith & Hook Cabernet Sauvignon 2013. Ung, men passet knallbra sammen med biffen. Opptil flere tomler opp til vår eminente somellier.

Sitronterte med hjemmelaget sorbet

Må gi to karakterer: med og uten sorbet. Med: 4- Uten: 6. Uten forbehold.

Sorbeten var vanilje med hint av sitronmelisse. Den kunne de spart seg.

Terte: Jeg har nesten ikke ord. Den kom med et berg av krem/skum/hva du vil kalle det. Litt søtt, og samtidig syrlig. Så kommer selve terten. En symfoni av yuzu og eggeplommer, med undertoner av noe litt bitrere. Grapefrukt?

Så kommer bunnen. Sprø og smuldrende, med perfekt konsistens. Men samtidig! Er det noe mellom lagene? Kjennes sånn ut. En tynn stripe med noe ekstremt surt, iblandet skall og noe jeg tror var melis. Om nom nom!!!!!!!!!!

Kaffe + dirty martini

Stram italiensk kaffe. Slik det skal være.

Gin martini laget på Tanqueray 21. Supertørr, slik jeg liker den. Ekstra oliven. Spurte ikke om det, men nice touch for å balansere drinken.

Betalte ca 30.000¥ pr. pers.

Tror kanskje jeg synes det var litt for dyrt, men vet at Kobe biff av kvalitet A5 (høyeste grad som finnes) drar opp prisen noe helt sykt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

 

Det er digg å se ting gjort riktig, og riktig mengde kjøtt på burgeren.
(en kjøttpuck på en burger er bare ikke superdigg)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...