Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 684
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Populære innlegg

Lagde meg bifflunsj i skogen i dag, stekt direkte på glørne. Absolutt godkjent!

Et utvalg proteinbakst: Forvarm ovn til ca 170 grader. 2 egg 20 g sukrin melis (2 toppa ss) 40 g kokosmel (ca 4 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 30 g proteinpulver (Sit

Jepp, lagde spareribs igjen i helga Med rub, klar for en natt i kjøleskapet Klar for 90 minutter på grillen Ca halvveis, la på litt ekstra ved for å holde varmen (bjørk selv

Postede bilder

  • 3 uker senere...

Annonse

Gjest =xXx=

Av og til, når jeg vil pine meg selv, helt uten pisk, titter jeg innom her…

Kan forøvrig annefale kjøttentustiaster å dra på resturat Brazil i Oslo og Bergen, for 420 spenn kan du eta så mye kylling/biff du hæler. Tilberedt på Braziliansk vis (grillet). Hakke bilder, men dere kan vel visualisere dere et berg av grillet biff?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest =xXx=
Litt whisky er vel lov? 15-åringen var meget bra. 16-åringen er fortsatt uåpnet. Ikke helt yamazakinivå på førstnevnte, men solid 9/10.[ATTACH=full]162304[/ATTACH]

God drikke. Men jeg får så jævlig halsbrann av de godsakene der:(

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Av og til, når jeg vil pine meg selv, helt uten pisk, titter jeg innom her…

Kan forøvrig annefale kjøttentustiaster å dra på resturat Brazil i Oslo og Bergen, for 420 spenn kan du eta så mye kylling/biff du hæler. Tilberedt på Braziliansk vis (grillet). Hakke bilder, men dere kan vel visualisere dere et berg av grillet biff?

Der var jeg forrige helg, på den i Oslo! Det var helt vilt godt og anbefales virkelig fra min side og! De vandrer rundt med tallerken fylt med ferdiggrillet kjøtt av alle slags typer og bare deler ut. Utrolig godt!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Spiste på Oak Door i Tokyo i kveld. Under følger en slags anmeldelse.

Reker m/tomatbasert saus

4

Bra ferske reker. Store som f.

Saus av finhakkede tomater, og noe som kjentes ut som pepperrot og vårløk. Smakte digg, men kunne lagd det samme hjemme.

Krabbekake med spicy majones

6-

Å herregud så bra! Krabbekjøttet var kongekrabbe fisket oppi nordishavet et sted blandet med en slags grønnsaksmix, og deretter sannsynligvis langtidskokt + stekt litt på begge sider til slutt. Sausen, hvis man kan kalle det det, var en rødlig himmel av majones, sødme og chilimix som alene gjør seg fortjent til en siklende Homer Simpson.

Har kun fått det bedre en gang, og det var på nå ikke-eksistende Oscars gate.

Servert med en hvitvin fra California. Litt usikker på hva det var, men basert på smak kan det ha vært en Sauvignon Blanc. Helt ok, men bleknet i forhold til maten.

Bruttern spiste kamskjell ishiyaki-style (stekt på stein) med en sitrus-basert krem med hvitløk og noe veldig søtt som vi ikke helt klarte å plassere. Endte opp med terningkast 5-

Hadde fortjent noe mer skarphet, kanskje i form av sitronpepper?

Clam chowder soup

3

Kveldens gjesp.

For lite kremet, for lite smak over hele linja.

Oppgradert til 3+ med salt og pepper

150gr A5 Kobe sirloin

5+

Servert med grillede grønnsaker, asparges, og sautert sopp. Fikk også tre små skåler med saus; pepperkorn, pepperrot, og ponzu.

Kjøttet var magisk. Du får utlevert en biffkniv, men det er som å skjære i smør.

Grunnen til at dette ikke får 6 er at det skal mye til å ødelegge et slikt stykke kjøtt. Det er det møreste jeg noen sinne har vært borti.

Resten var meh i forhold. Grønnsaker? So what? Saus? Tja... Kjøttet var best uten.

Servert sammen med en flaske Smith & Hook Cabernet Sauvignon 2013. Ung, men passet knallbra sammen med biffen. Opptil flere tomler opp til vår eminente somellier.

Sitronterte med hjemmelaget sorbet

Må gi to karakterer: med og uten sorbet. Med: 4- Uten: 6. Uten forbehold.

Sorbeten var vanilje med hint av sitronmelisse. Den kunne de spart seg.

Terte: Jeg har nesten ikke ord. Den kom med et berg av krem/skum/hva du vil kalle det. Litt søtt, og samtidig syrlig. Så kommer selve terten. En symfoni av yuzu og eggeplommer, med undertoner av noe litt bitrere. Grapefrukt?

Så kommer bunnen. Sprø og smuldrende, med perfekt konsistens. Men samtidig! Er det noe mellom lagene? Kjennes sånn ut. En tynn stripe med noe ekstremt surt, iblandet skall og noe jeg tror var melis. Om nom nom!!!!!!!!!!

Kaffe + dirty martini

Stram italiensk kaffe. Slik det skal være.

Gin martini laget på Tanqueray 21. Supertørr, slik jeg liker den. Ekstra oliven. Spurte ikke om det, men nice touch for å balansere drinken.

Betalte ca 30.000¥ pr. pers.

Tror kanskje jeg synes det var litt for dyrt, men vet at Kobe biff av kvalitet A5 (høyeste grad som finnes) drar opp prisen noe helt sykt...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

  • 2 måneder senere...
  • 2 uker senere...
  • 4 måneder senere...
  • 3 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...