Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 684
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Populære innlegg

Lagde meg bifflunsj i skogen i dag, stekt direkte på glørne. Absolutt godkjent!

Et utvalg proteinbakst: Forvarm ovn til ca 170 grader. 2 egg 20 g sukrin melis (2 toppa ss) 40 g kokosmel (ca 4 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 30 g proteinpulver (Sit

Jepp, lagde spareribs igjen i helga Med rub, klar for en natt i kjøleskapet Klar for 90 minutter på grillen Ca halvveis, la på litt ekstra ved for å holde varmen (bjørk selv

Postede bilder

Annonse

  • 3 uker senere...
CamillaO :eek::hungry: Oppskrift?

Selvsagt! :)

125 g hvetemel.

200 g brunt sukker.

1/2 ts bakepulver.

1/8 ts natron.

Litt salt.

Bland alt det ovenfor sammen.

Smelt så 75 g smør og hell oppi det tørre. Bland også i 1 egg og 1 ss vanilje ekstrakt - bland det godt sammen.

Så kan du helle i hva enn ditt hjerte ønsker - sjokolade, nøtter, Oreo, marshmallows...

Kle en bakeform med bakepapir og spre røra i. Stek i en forvarmet ovn på 175 grader i 25 minutt +/-. La den kjøle en liten stund og skjær i biter. Den blir fastere når den har kjølt. Nyt! :love:

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

  • 2 uker senere...

Jeg ble motivert av Gamlebyen over her. Srirachi er konge :D

Her er min andre test i Philips' Airfryer. Det er svinestek med sennep, soyasaus og glasert med agavehonning med cayenne-pepper, friterte potetskiver (fritert med kokosolje (y) ) og en kald saus av creme fraiche, sennep og srirachi.

Svinefileten ble herlig sprø av honningglasuren :D

post-28009-14440987232745_thumb.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jeg ble motivert av Gamlebyen over her. Srirachi er konge :D

Her er min andre test i Philips' Airfryer. Det er svinestek med sennep, soyasaus og glasert med agavehonning med cayenne-pepper, friterte potetskiver (fritert med kokosolje (y) ) og en kald saus av creme fraiche, sennep og srirachi.

Svinefileten ble herlig sprø av honningglasuren :D

[ATTACH=full]149591[/ATTACH]

DAYUM det ser digg ut!

Det var først i våres at jeg prøvde Sriracha. Nå har jeg den på mye. Må begrense meg merker jeg

Lenke til innlegg
Del på andre sider
DAYUM det ser digg ut!

Det var først i våres at jeg prøvde Sriracha. Nå har jeg den på mye. Må begrense meg merker jeg

Begrense seg. Med Sriacha. What blasphemy is this !?!?

www.theoatmeal.com/comics/sriacha

Jeg har en oppskrift på Sriacha - iskrem liggende her et sted, skal se om jeg finner den:p

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...