Jump to content

Recommended Posts

Fortsetter under...

Annonse

Siden folk som poster bilder her inne minner om mesterkokker, har jeg et lite spørsmål.

Noen som har "den ultimate" oppskrifta på tzatziki ?, Har laga den typiske gresk yoghurt, agurk, hvitløk, salt, pepper.

Men noen som har en "extra twist"? , skal grille laks i dag, og ha det som tilbehør ! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Siden folk som poster bilder her inne minner om mesterkokker, har jeg et lite spørsmål.

Noen som har "den ultimate" oppskrifta på tzatziki ?, Har laga den typiske gresk yoghurt, agurk, hvitløk, salt, pepper.

Men noen som har en "extra twist"? , skal grille laks i dag, og ha det som tilbehør ! :D

Sitron!

Meeeen, siden du skal ha til laks.

Dill er tradisonelt med i tzatziki. Og dill og laks er jo en fantastisk kombo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sitron!

Meeeen, siden du skal ha til laks.

Dill er tradisonelt med i tzatziki. Og dill og laks er jo en fantastisk kombo

Er det noen combo variant eller fungerer det til kjøtt og? Tenkte å lage til hele "selskapet" liksom, men tipper mange tar meg kjøtt av ulike kvaliteter og varianter :p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ikke veldig tydelig bilde av maten... eller ølen.

Men det er likevel noe av det mest sexy jeg har sett på lenge.

Jeg vil ha en Brewdog-pup i Oslo :(

Oh man. Brew dog er lett en av mine favorittbryggerier.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hvilke ingredienser er brukt? :) Den så utrolig kremete og god ut!

En fin greie å gjøre for å få skikkelig creamy pastasaus på; knekk et par egg,skill de, og pisk plommene over svak varme til de blir fluffy, og tykner,begynn så å piske inn smør kuttet i småbiter, til blandingen blir diggen.smak til med salt og sukker. La stå lunken mens du koker pastaen og grønnsakene/fisken/whatever. Ha resten av maten i en bolle,tilsett en GOD skje med eggekremen, og vend om et par ganger (:

Eller eventuelt bruk fløte ;kok den ned til den blir skikkelig gul og feit og awesome, og bruk denne til sausen istedenfor vanlig fløte /melk (:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Siden folk som poster bilder her inne minner om mesterkokker, har jeg et lite spørsmål.

Noen som har "den ultimate" oppskrifta på tzatziki ?, Har laga den typiske gresk yoghurt, agurk, hvitløk, salt, pepper.

Men noen som har en "extra twist"? , skal grille laks i dag, og ha det som tilbehør ! :D

Du kan f.eks. grille agurk, og dele opp i biter og ha på toppen? den lett bitre smaken pleier å gjøre seg.

Enkelt er det og, skrell en agurk og kutt den til et rektangel,og legg den på tørr stekepanne/grill på høy varme til svart.snu 90* og gjenta prosessen til den er sortgrillet rundt hele. La avkjøles og kutt i biter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

[ATTACH=full]144465[/ATTACH]

Blumenburger med konas potetsalat.

Brukt høyrygg og bog av storfe, samt entrecôte av kalv til kjøttet.

Oh my God.... Heaven on a plate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...