Jump to content

Recommended Posts

Hahaha, jeg liker det.

Det beste kjøttet sitter jo på hodet, og det gir en skikkelig god følelse å kunne få det litt rustikt fremfor å ha alt pent oppskåret.

KOR æ finn hestekjøtt ?!? NEED !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Annonse

Gårsdagens middag:

Salma, penslet med wasabi og et lag sesamfrø, skåret i tynne skiver.

Salat:

Reddiker, rødløk, ingefær, chili, vårløk, agurk i tynne skiver, med dressing av eddik, søtning og revet ingefær. Ble meget godt.

post-4009-144409640109_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Raptorial ; Jeg tror vi må arrangere en slags form for fitnessintervensjon, hvor vi inviterer alle de mest aktive fitnessfolka på forumet og disker opp med pork belly, entrecote, ribs, barbecue, fet fisk, smørsauser, pannestekte grønnsaker & potet, digg garnish, ekte sjokoladekake/eggehviteawesomeness etc, bare så de vet hva hva som er mulig å oppnå når man tar et steg vekk fra proteinfluffen;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skulle aldri bladd gjennom hele tråden. SULTEN!

Disse kanelbollene er helt fantastiske. Har brukt oppskriften i 7-8 år, og alle om har smakt dem (det begynner å bli en del folk :X3:) sier at disse bollene er noen av de beste de har smakt! Min mamma tvinger meg alltid til å lage disse, haha.

post-32239-14440968028757_thumb.jpg

(Jeg slurvet litt med rullingen, så de som evt prøver oppskrifta klarer nok å lage dem litt penere :p)

12 boller (doble gjerne oppskriften, disse kan fint fryses, og varmes på svak varme i ovn - da blir de om mulig enda bedre enn når de er ferske)

  • 500 g hvetemel (trenger gjerne mer enn det)
  • 100 g sukker
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts kardemomme
  • 0.5 ts bakepulver
  • 1 pakke tørrgjær (50 g)
  • 100 g smeltet margarin
  • 3.5 dl h-melk
  • Pynt: Mykt smør, kanel, sukker, perlesukker

  1. Smelt margarinen mens du blander alt det tørre godt i en bakebolle. Tilsett melk og smør samtidig, bland deigen. Tilsett mer mel hvis deigen er klissete - helt til deigen slipper bollen.
  2. Heves på et lunt sted med forkle over.
  3. Kjevle ut deigen til et stort rektangel. Smør mykt smør utover hele, dryss på sukker og (masse) kanel. Rull sammen - pass på at hele greia rulles tett sammen, slik at kanelbollene ikke ramler fra hverandre.
  4. Kutt i 12 biter (eller flere/færre, spørs hvor store du vil ha dem). 12 biter passer akkurat til et stekebrett.
  5. Etterheves, gjerne foran ovnen (250 grader) mens du venter på at den blir varm.
  6. Pensle med smør (eller et egg) og strø på perlesukker hvis du vil. Inn i midterste rille, ovnen skal være 250 grader.
  7. Varierer litt hvor lang tid de trenger i ovnen. 10-12 minutter. De kan bli veldig fort brent, så følg med når de har stått i 10 min!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...