Jump to content
Annette Helene Tønnesen

Annette Helene's sunne og smakfulle oppskrifter (samletråd)

Recommended Posts

Annettes fantastisk gode brownies muffins 1 egg+ 2 hvitter

50g sukrin(jeg brukte 50/50 sukrin og sukrinmelis)

30g kokosmel

1dl kokosmelk light fra santa maria

6g meieri smør (smeltes)

50g skyr naturell

1ts bakepulver

et dryss himalayasalt

Stevia english toffee, rom essens, Frontier sjokoladeessens

10g 100%kakao

-- > Stivpisk hvittene helt stive med salt og 1ts sukrinmelis og sett til side.

---> Bland plommen med de resterende ingrediensene godt. Bland deretter blandingen med de stivpiskede hvitte, pass på at de ikke faller sammen.

---> Stekes på 200grader i ca 15 min(de skal være myke inni).

--> Som fyll brukte jeg 50g cottage cheese blandet med: 4 toppet SS sukrinmelis, 1 SS wf sjokoladesirup,en skvett soyamelk, 10g myoprotein sjokolade/peanøtt, stevia english toffe, rom essens, frontier pumpkin pie krydder+ litt himalaysalt og frontier sjokoladeessens. Moses med stavmixer og settes i fryseren til det stivner.

-- Topp med sukkerfri mørk sjokolade.

Det var ei pinlig nøyaktig vekt, tror ikke jeg har ei så nøyaktig vekt :p

Men gode ble de :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Annonse

Peanøtt/sjokolade cookies15g cocosa(smeltes)

20g peanøttmel

30g mandelmel

10g 100%kakao

80g sukrin

Stevia english toffee

rom essens + frontier sjokoladeessens

himalayasalt

Litt vann til passe konsistens

1ts bakepulver

---Bland alle ingrediensene godt sammen!

---Stekes på 160-180 grader i ca 15-20 min.

---Avkjøles i kjøleskapet, da stivner de fort!

--- Pynt med sjokoladesirup og sukkerfri sjokolade!

---Regnet ut inneholder for dere: Kcal 326, karb: 6,4 Prot: 24,4, Fett: 23,1

Sjokoladeostekrem 30g philadelphia ost

40g sukrinmelis

himalayasalt

rom essens+stevia english toffee

10g m factor dark chocolate evt annet sjokoladeprotein!

-- Blandes godt sammen med en skvett melk

-- Kcal: 88, Prot: 10,4, Karb: 1,7, Fett: 4,3

post-588-14440863251238_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nydelige dessert vaniljeskiver 9 Store1 egg+2 hvitter

120g kesella(skyr, kesam)

20g bakepro

30g kokosmel

60g sukrin

1ts bakepulver

1ts vaniljepulver

apple pie krydder(evt kanel, kardemomme)

Himalaysalt

stevia vanilla cream

0,51dl soyamelk

1SS fiberhusk

---> Stipisk hvittene helt stive med salt og 1 SS sukrinmelis og sett tilside. Bland de andre ingredisene godt sammen før du tilsetter hvittene.

- Stekes på 200grader i ca 20 min, jeg syns de er best godt stekt!

post-588-14440863257918_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nydelig omelett !Her kan du bruke hvem som helst philadelphia ost! Favoritt er med hvitløk og urter.

Stek to egg godt på ene siden, ha over klatter med Philadelphia ost og snu eggene. Stek så lenge du ønsker,om du vil ha godt stekt eller løs plomme(best med en mellomting). Ha over ost slik at den smelter(jeg pleier bruke jarlsberg og ta lokk over slik at det går fortere). Før servering ha over et tykt lag naturell ost fra kavli og godt med krydder!

post-588-14440863254991_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peanut Butter coffee :o) 1 stoor scoop sjokoladeprotein. her kan du bruke chocorite proteinpulver med peanøtt også(blir enda herlige peanøttsmak)

Ønsket megde melk

Litt stevia pulver evt sukrin

3- 5 SS kesam

Stevia english toffe+ stevia vanilla cream

1-2 SS peanøttsmør(kan byttes ut med annet nøttesmør, må prøve meg på cashew også)

Isbiter

1SS pulverkaffe

-- Kjøres i blender og nyyytes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Pannekaker 8 middels med smak av vanilje

2 egg+1 hvitte

30g kokosmelk

1-2 SS fiberhusk

1ts bakepulver

2SS sukrin

litt himalayasalt+ vaniljepulver

stevia vanilla cream

50g cottage cheese

1,5dl melk (jeg elsker helmelk evt soyamelk)

---> Pisk alt godt sammen og la røren svelle minst 10 min. Tilsett mer fiberhusk hvis røren er for flytende.

---> Stekes i smør(for sprø skorpe), evt 1kcal spray

---> Hjemmelaget peanøttsmør: bland sukrinmelis, stevia english toffee, rom essens, himalaysalt, peanøttmel +melk.

post-588-14440863261032_thumb.jpg

post-588-14440863264039_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annettes vaniljemuffins med peanøtt topping! 1 egg+2 hvitter

100g kesella(kesam,skyr)

30g kokosmel

1dl melk

1ts bakepulver

1ts fiberhusk

ca 1ts vaniljepulver

Stevia vanilla cream+vaniljeessens

50g sukrin

Et dryss apple pie krydder(kan byttes ut med kanel og kardemomme)

--> Stivpisk hvittene med litt himalayasalt og 1SS sukrinmelis. Pisk de helt stive og sett tilside. Bland de resterende ingrediensene godt, for så å tilsette de med eggehvitene.(pass på at de ikke faller sammen)

--> Stekes på 200grader i ca 20min(de skal bli litt gyldne)

--> Fordel de i ønsket store muffinsformer(jeg brukte små, da blir det fler ;) )

Toppingen skvett melk til passe konsistens

Stevia english toffee, rom essens

et dryss himalaysalt+pumpkin pie krydder

20g peanøttmel

100g cottage cheese

50g kesella

30g sukrinmelis

-- Moses med stavmixer til du får en tykk krem !

-- Topp med pannekakesirup, sukrin, div nøtter, sukkerfri sjokolade, nøttesmør osv..

post-588-14440863267574_thumb.jpg

post-588-14440863270726_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milkshake Ønsket mengde melk

1-2 scoop proteinpulver

Stevia pulver

stevia english toffee, sjokoladeessens

4-5 SS kesam evt dream is/lett is

Frontier pumpkin pie krydder gir herlig smak

Isbiter

1SS sjokoladesirup/pannekakesirup

-- RISTES godt i shaker

post-588-14440863274243_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annette's nydelige&mørke sjokoladekake

1 egg+2 eggehviter

60g sukrin

25g mandelmel

70g kesam mager

10g peanøttmel

5g smeltet meieri smør

1ts bakepulver

10g 100%kakao

et dryss himalasalt, stevia pulver+ pumpkin pie krydder

3 toppet ts nespresso pulverkaffe

Stevia english toffee, rom essens+ frontier sjokoladeessens

-- > stivpisk hvittene helt stive med 2 ts sukrinmelis og salt og sett til side. Bland de resterende ingrediensene godt, for så å blande med de stivpiskede hvittene. Pass på at de ikke faller sammen.

-- Stekes på 200 grader i ca 20 min.

Fyll70g philadelphiaost

5g 100%kakao

50g sukrinmelis

Stevia english toffee, rom essens + frontier sjokoladeessens

Himalaysalt

en skvett soyamelk

Topp med sukrin, sjokoladesirup og sukkerfri sjokolade

post-588-14440863277779_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herlig sjokoladedessert

- En halv boks skyr naturell

- 3 SS peanøttsmør (STORE)

- 2 SS sukrinmelis

- Himalayasalt

- 3 SS cottage cheese

-Stevia english toffee, rom essens, frontier sjokoladeessens

- Frontier pumpkin pie krydder

.- Sjokoladesirup+ hakkede mandler

- 10g sjokoladeproteinpulver

*Settes i fryseren i ca 30min.

Her kan du ha i peanøttmel, forskjellige essenser,kakao, mørk sjokolade, hakkede nøtter. Evt kan du bytte ut ingrediensene og kun bruke Fun light saft og søtning. Veldig godt å røre inn bær og frukt også.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har tenkt å bestille endel på iherb sånn at jeg kan bake mer sunt :)

Hvilke must-haves gjelder for å kunne variere mest mulig? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...