Jump to content
Annette Helene Tønnesen

Annette Helene's sunne og smakfulle oppskrifter (samletråd)

Recommended Posts

Annettes Peanøttkuler 2-3 hvitter

50g mandelmel

40g peanøttmel

mange dråper stevia English toffee

ca 80-90g sukrinmelis, kommer ann på hvor søte du vil ha de !

- For variasjon: Bland inn hakket mørk sjokolade, nøtter, tilsett nøttesmør/kakao, evt dypp de i mørk sukkerfri sjokolade:O)

- Bland alle ingrediensene godt og la deigen gogjøre seg litt i kjøpeskapet før du triller ønsket store kuler :o) Oppbevares kaldt !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Annette's nydelige, tykke Amerikanske vafler

1egg+2 eggehviter

20g kokosmel

20g bake pro

1 dl usøtet soyamelk

4ts sukrin

Mange dråper stevia vanilla cream

1ts bakepulver

2 ts fiberhusk

ca1ts økologisk vaniljepulver

50g skyr naturell

1ts ekte smør (4g)

--> Bland alle ingrediensene godt med en kjøkkenmaskin, la røren svelle i kjøleskapet i 15-20 min før du steker 4 tykke pannekaker. Jeg har løst koden for å få pannekaker og vafler til å henge sammen og det er faktisk så enkelt som å la røren svelle lenge nok så fiberhusken får satt seg:O)

- Jeg stekte de med 1kcal spray

Jeg får alltid spørsmål om næringsinnholder så her kommer det kjære venner
:o
)

Kcal: 319

Protein: 44g

Karb: 4,3g

Fett: 14g

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annettes lefser 21 egg+2-3hvitter (avhengig av hvor store egg)

70g skyr naturell

1-2 SS pofiber

30g mandelmel

2 ts fiberhusk

1ts bakepulver

2 SS sukrin

0,3dl soyamelk

Himalayasalt

-- > Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle minst 10-15 min. Smøres utover et bakepapirkledd stekebrett(tynt lag), jeg brukte en slikepott.

-- Stekes på 200g i 15-20 min(sidene skal bli litt gyldne).

post-588-14440842830894_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annette's nydelige rosa ''fruktkake''

Bunn2 hvitter

20g mandelmel

25g kokosmel

2ts fiberhusk

et dryss himalayasalt

Stevia vanilla cream

3toppet SS sukrinmelis

0,5 dl soyamelk uten sukker

--> Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle et par min før du jevner ut deigen. Deigen ble veldig lett å jobbe med så jeg brukte faktisk bare hendene.

- Stekes på 200grader i ca 15-20 min( kantene skal bli litt gyldne)

Fyll40g sukrin

3 SS sukrinmelis (for å få fyllet tykkere)

Et godt dryss vaniljepulver

Stevia vanilla cream

50g kremost naturell

70g skyr naturell

50g cottage cheese

en god skvett Fun Light saft, jeg brukte wild berries fra sverige (prøv deg frem litt og litt)

Jeg brukte også rød konditorfarge og pyntet med tinte kirsebær

--Moses med stavmixer til du får en jevn konsistens og settes i fryseren eller kjøleskapet til det stivner litt, for så å helle det over bunnen ! Jeg kunne gjerne hatt i litt mindre Fun saft, min ble litt flytende. Men idag etter at kaken har stått i kjøleskapet over natten har fyllet stivnet! :o) Fyllet minnet meg forresten litt og youghurtis :o) mmmm!

post-588-14440842834505_thumb.jpg

post-588-14440842838204_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annette's nydelige bollerundstykkerJeg fikk 6 store og 1 liten.

2 hele egg (jeg brukte også en ekstra hvitte pga små egg)

80g skyr naturell

30g kokosmel

30g bakepro

2ts sukrin

1ts bakepulver

1ts fiberhusk

et dryss himalayasalt

en skvett soyamelk evt melk

--Skill plommene fra hvittene. Stivpisk hvittene (helt stive, du skal kunne snu bollen), sammen med sukrin og salt.

-- Bland resten av ingrediensene og la røren svelle et par min før du blander blandingen med de stivpiskede hvittene(pass på at de ikke faller sammen).

--Stekes på 200grader til de blir gyldne

post-588-14440842843711_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annette's bollerundstykker 2

6 storeDe blir bare mørke i fargen hvis du bruker mørkt mandelmel. Jeg hadde litt igjen av det mørke, så jeg bruker opp det først.

2 hele egg+1 hvitte

30g mandelmel

30g kokosmel

1ts bakepulver

80g mager kesam

1tsfiberhusk

2-3ts sukrin

1/2 ts himalayasalt

en skvett soyamelk

-- Stivpisk hvittene helt stive med sukrin og salt. Bland de resterende ingrediensene godt. La røren svelle et par min før du blander den med de stivpiskede hvittene(pass på at de ikke faller sammen).

--Stekes på 200 grader til de blir gyldne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Loffeskiver som ble til lefser

- 1 egg+2-3 hvitter

- 20g bake pro

- 30g kokosmel

-2ts fiberhusk

- 2ts sukrin

- 1ts bakepulver

- en skvett soyamelk eller fløte

--Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle før du smører et tynt tynt lag utover et bakepapirkledd stekebrett.(jeg brukte en slikkepott).

- Stekes på 200 grader til deigen blir gylden.

post-588-1444084284704_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annettes fantastisk gode proteinbrownies

Annette's proteinbrownies

2 egg

100g skyr naturell

20g kokosmel

10g 100% kakao

30g
myoprotein
med sjokoladesmak (evt annet sjokoladeprotein)

ca 0,5 dl usøtet soyamelk

1ts bakepulver

1ts fiberhusk

ca 60g sukrin

Himalayasalt

evt 1ts nespresso

mange dråper stevia hazelnut+rom essens+sjokolade essens fra frontier

et dryss kanel

--> Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle et par min så fiberhusken får satt seg.

- Stekes på 200 grader i ca 15 min (jo mindre den stekes, jo mer brownies aktig og myk blir den)

- Jeg serverte med sukrinmelis og sjokoladesirup

post-588-14440842850468_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Favoritt påegg til lefser, pannekaker, vafler Økologisk peanøttsmør/mandelsmør/Cashewsmør toppet med sukrin

- Naturell smørost med sukrin eller Nach cheddar krydder(de andre fra popcorn krydderet er også utrolig gode)

- Sukkerfritt syltetøy

Nøttesmør: Bland 10g PB2, med et par SS sukrinmelis og stevia english toffee,litt vann. Strø over litt himalayasalt.

Variasjon: Bland 10g PB2 på samme måte som over men smelt 10g cocosa i micro,og bland sammen med resten! Nyydelig kombinasjon!

Peanøttpålegg 2Bland 20-30g peanut flour med litt vann, kanel, pepperkakekrydder, rom essens og sukrin.

post-588-14440842853708_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

snickerspannekaker

Snickerspannekaker 4 stk

1 egg+1 hvitte

10g peanøttmel

10g kokosmel

1dl soyamelk uten sukker

50g cottage cheese

50g skyr naturell

1ts økologisk bakepulver

1SS fiberhusk

litt himalaysalt

et par dråper stevia english toffee

30g sukrin (evt mengde etter hvor søte du vil ha de)

Jeg hadde også i en dasj chocoriteproteinpulver med peanøttsmak ca 10g

--- Bland alle ingrediensene med en kjøkkenmaskin og la røren svelle 10-15 min før du steker ønsket store pannekaker. For variasjon: Tilsett litt Pofiber(det gjør pannekakene enda saftigere).

post-588-14440842856651_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

mandelpannekaker

Dagens tips til lunsj *mandelpannekaker*

Om du ikke spiser LCHF kan du gjerne bytte ut seterrømme med mager kesam/skyr og fløte med melk. Pannekakene ble ganske mørke siden jeg brukte mørkt mandelmel+at jeg liker de veeldig godt stekt, da blir de ekstra sprø og gode
:o
)

2 egg

2SS kremfløte

2 SS seterrømme (50g)

30g mandelmel

litt himalayasalt

3SS sukrin

1ts bakepulver

1-2 SS fiberhusk

en skvett soyamelk

---> Bland alle ingrediensene og la røren svelle ca 15 min før du steker ønsket store pannekaker. Jeg stekte mine i smør, men du kan gjerne bruke 1kcal spray.

- Jeg serverte med et godt lag sukrin
:o
)

post-588-14440842863498_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

nydelige pletter

Dagens tips til lunsj Annette's nydelige små pletter! Her snakker vi festfrokost til 1
:o
)

2 egg

2-3 SS kremfløte

1dl soyamelk

20g kokosmel

50g seterrømme

1ts bakepulver

2 SS fiberhusk

30g sukrin

himalayasalt

-- Bland alle ingrediensene og la røren svelle minst 15 min før du steker små pletter
:o
)

--Jeg serverte med walden farms caramel dip+sukrin & Sukkerfritt bringebærsyltetøy + sukrin

-- Den siste hadde jeg naturell smørost+ barbeque krydder og pizza krydder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Sjokoladecookies

Annette's fredagscookies

'' Det er tid for fredagskos, ingen fredag uten cookies kos''

- 3 hvitter

- 3SS toppet sukrinmelis (20-30g)

-
30g
myoprotein
Mocca Chocolate

- 5g 100% kakao

- 20g mandelmel

- 50g mager kesam

- 1ts økologisk bakepulver

- Mange dråper stevia english toffee + rom essens(dette gir herlig og kraftig smak)

- Et dryss himalaysalt, kanel og kardemomme

--> Pisk hvittene(ikke helt stive), men sukrin. Bland alle ingrediensene sammens med hvittene og la røren svelle et par min før du lager cookies på et bakepapirkledd stekebrett.

- Stekes på 180-190 grader et par min( jo mindre de blir stekt jo mer myke og browniesaktig blir de inni)

- Som topping brukte jeg Original Philadelphiaost blandet med sukrinmelis, essens(rom+stevia english toffee)+litt vann.

- Røra ble så god at jeg måtte spise litt av den med skje
001_smile.gif

- Næringsinnhold (ja jeg regnet det ut for dere
biggrin.png
), dette er i hele deigen uten topping.

Kcal: 271

Prot:51,8

Karb: 6,2

Fett: 4,3

post-588-14440842872207_thumb.jpg

post-588-14440842875897_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fylte mandelrundstykker
1 egg

2 hvitter

20g bakepro

20g mandelmel

50g skyr naturell

50g reker ( i lake avrent)

1SS fiberhusk

1ts bakepulver

1ts himalayasalt + litt pepper

Hakket fersk champignon

--> Bland alle ingrediensene med en kjøkkenmaskin! De får en litt udelikat farge, pga soppen(med dette gir en utrolig god smak)

- Form ønsket store rundstykker og stek på 200grader i 15-20 min.

- Kalorier i hele deigen(regnet ikke med soppen)

*304kcal

*Protein: 50,9

*Karb: 5

*Fett: 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snickersis :D

Hjemmelaget snickersis
Denne kan også brukes som pålegg på pannekaker, vafler, lefser og rundstykker hvis man ikke setter det i fryseren!

150g cottage cheese

50g skyr naturell

15g peanøttmel

15g
myoprotein
sjokolade

apple pie krydder fra frontier(evt kanel+kardemomme)

et dryss havsalt

rom essens+stevia english toffee

30g sukrin

en skvett soyamelk
--> Bruk stavmixer til du får en jevn og tykk røre. Form ønsket store kuler og sett i fryseren

- Jeg lot mine stå lenge i fryseren og tinte den litt før servering. Jeg serverte med peanøttsmør, det ble fantastisk godt og smeltet på tungen.

Variasjon:
Hva er ikke bedre enn nydelig sjokoladekremfyll? Denne har blitt en favoritt hos meg på lefser og pannekaker! Det smaker rett og slett himmelsk og metter godt!

150g cottage cheese

50g skyr naturell

5g 100%kakao (kan droppes)

10g
myoprotein
sjokolade

rom essens+ stevia english toffee

et dryss havsalt

kanel+kardemomme

en skvett soyamelk til passe konsistens

Sukrin etter ønske

--> Bruk stavmixer til du får en jevn og tykk røre! Pålegget blir enda bedre om du setter det litt i kjøleskapet så det blir kaldt sammen med varm bakst

Share this post


Link to post
Share on other sites

VERDENS BESTE PROTEINKAKE

Jeg må faktisk bare dele verdens beste kake med dere som jeg bakte igår! Jeg sier bare: LENGE LEVE KREATIVITETEN. Dette er en av de beste kakene jeg har mikset sammen og laget, jeg kan ikke vente med å bake den til helgen igjen også! Den ble utrolig sprø, saftig og kremen smeltet på tungen. Bunnen som er brukt på denne kaken kan også brukes som pizzabunn, paibunn og lefser.

Annette's sprø mandelbunn kake, med sjokoladekrem

Bunn

2hvitter

25g kokosmel

25g mandelmel

2ts fiberhusk

1ts himalayasalt

3SS toppet sukrinmelis

--> Pisk hvittene med sukrin. Bland resten av ingrediensene med hvittene(med kjøkkenmaskin), tilsett litt vann så røren ikke klumper seg.

- Smør et tynt lag utover et bakepapirkledd stekebrett(bunnen skal være så tynn som mulig).

- Stekes på 200grader i 15-20min.

Fyll
5g 100%kakao

20g
myoprotein
sjokolade

50g skyr naturell

150g cottage cheese

30g sukrin

Mange dråper rom essens+ stevia english toffee

--> Bruk stavmixer og mos alle ingrediensene til du får en tykk og jevn røre.Jeg tilsatte en skvett soyamelk, det gjør fyllet kremete og godt.

- Topp det hele med kanel og valnøtter

- Settes i kjøleskapet til fyllet stivner, da smaker den best

post-588-14440842876143_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Philadelphiarundstykker1 egg

2 hvitter

100g Philadelphia Light original

1ts økologisk bakepulver

1SS fiberhusk

1ts havsalt

20g bake pro

-->Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle i 10-15 min før steking. Deigen blir ganske flytende, men de hever mye under steking.

Krydres før steking(jeg brukte): timian, provence krydder+hvitløkspepper

-Stekes på 190grader i 15-20min

Næringsinnhold i hele røra:Ja jeg veit de fleste er opptatt av det, så jeg har regnet ut for derebiggrin.png

Kcal:345

Prot: 38,6

Karb: 5,8

Fett: 18,4

Share this post


Link to post
Share on other sites

verdens beste lavkarbo/loffeskiver

Disse smaker himmelske med pålegg på, de er saftige og ikke minst mettende
001_smile.gif

Loffeskiver 5 stk

1 egg

2 hvitter

30g kokosmel

20g bakepro

1SS fiberhusk

1ts himalaya salt

en liten skvett vann+soyamelk uten sukker

Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle et par min før steking.Stekes på 190 grader i 15-20min. Her kan man variere med forskjellig type krydder(bare fantasien som stopper), disse er også nydelig med kokos(for søte lapper), eller med hakket soltørket tomat!

Næringsinnhold i hele røra: 245kcal

protein: 36,7

Karb: 2,9

Fett: 9,6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annette's nydelige dessertrull

1 egg+2 hvitter

20g kokosmel

1ts økologisk bakepulver

1-2 SS fiberhusk

Stevia vanilla cream+et dryss himalayasalt

1SS sukrinmelis

1dl kokosmelk (jeg brukte den fra Santa Maria)

-- Bland alle ingrediensene med en kjøkkenmaskin og la røren svelle 10min før steking. Smør et tynt lag utover et bakepapirkledd stekebrett(så tynt som mulig)

- Stekes på 200grader i 15-20min

- Så fort den er ferdig, rull den sammen med et håndkle over

- Kcal: 197

Prot: 19,3

Karb: 2,3

Fett: 12,6

- Jeg serverte med naturell ost+sukrin og kanel og en med nøttesmør og sukrin! NAM!!!

post-588-14440842879197_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...