Jump to content
KennethDreyer

Hva er forskjellen på alt proteinpulveret?

Recommended Posts

Hei,

Så tenkte jeg skulle gå til innkjøp av litt protein. Problemet er at stort sett uansett hvilken nettbutikk jeg går innom, så har de titalls forskjellige slag. Smak er en ting, men hva skiller de på kvalitet?

Har proteinpulveret fra de forskjellige også forskjellige bruksområder? Mitt ønske er å gå ned i fettprosent, så derfor spiser jeg sunt og trener mye - det funker forhåndsvis bra, men jeg merker at kostholdet mitt inneholder lite kjøtt. Jeg ønsker derfor å kompensere dette med å bare kjøpe den proteinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Om du er nybegynner og ikke har noen intoleranser så er det stort sett bare smak og pris. Det vanligste og billigste pulveret er laget av mysekonsentrat, deretter kommer de litt dyrere som er laget av isolat. Myse taes opp raskt og er vel det som er mest optimalt etter trening. Du kan også kjøpe kasein som taes opp tregere, som er veldig bra som siste måltid på kvelden f.eks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jester

Whey er Whey, finn et du liker smaken på og tåler prisen på. Ikke tenk for mye på om det er whey 80 eller whey 90 eller whey 100 etc. Det betyr ikke noe annet en antall gram protein pr 100g pulver. Men det er ikke her det er make it or break it på formen, er mest lommeboka som får kjørt seg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest aaa

I tillegg til det eirich sier, så bør du vurdere kasein også. Alt annet er for spesielt interesserte. Kasein kommer fra melk akkurat som whey/myse, men tar lenger tid å absorbere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...