Jump to content
Autumn

Hjelp til kostholdsplan som sterkt overvektig

Recommended Posts

Hei. Jeg er ei dame i trettiårene som skal forsøke og gå ned i vekt nok en gang. For en del år siden gikk jeg ned 60 kilo, ble der en stund, men vekten gikk opp og ned, mye "JOJO" slanking. Vekten er tilbake pluss pluss, veier nå rundt 160 kilo, så bevegeligheten er nedsatt betraktelig, og jeg vet jeg må ta grep før det går for langt. 

Ja,  jeg vet hvordan man går ned i vekt, men forrige gang var jeg sykelig opptatt av å spise "rett" og telle og tenke kalorier. Jeg er ikke sikker på om jeg vet hva som er normalt lenger, størrelse på porsjoner tenker jeg spesielt på, da jeg har overspist over lang tid nå, flere år. 

Er det noen som kunne hjulpet med en kostholdsplan? Som er levelig  men som samtidig får meg ned i vekt. 

I begynnelsen nå blir treningen lette gåturer, alt føles som et ork, så en tur blir nok en utfordring,  men vet at det vil bli lettere. 

Ting jeg liker å spise av de "sunne" matvarene er :grovbrød , egg, ost, skinke, nøtter, kylling, karbonadedeig, pitabrød, poteter, ... skal prøve å lage havregrøt,  selv om det ikke er det beste jeg vet.... proteinbarer, popcorn... ikke veldig glad i grønnsaker, men liker salater. 

Er sukker-avhengig, så det blir veldig hardt nå i begynnelsen.... er det noen som har noen gode råd til meg, setter jeg pris på det 😀😀😀🍐🍊🍉

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...