Gå til innhold
skøyvind

Pulsklokke til rulleski, løping og svømming

Anbefalte innlegg

Hei!

Vurderer å bytte ut pulsklokka mi, en polar rc3 GPS. Den fungerer egentlig helt fint, men kunne tenke meg noen litt flere funksjoner, flere tilbakemeldinger fra klokka og enklere overføring av treningslogger.  

Har sett på garmin fenix 3 hr, ( 5serie blir for dyrt i forhold til den lille forskjellen fra 3 serien)  fourrunner 735xt og suunto spartan sport hr med og uten barometer. 

Har egentlig ikke behov for annet enn pulsmåling og GPS, men vil ha noe litt fancy. Skal bruke til langrenn, rulleski, løping og fjelltur, samt at jeg skal begynne å svømme i sjøen. 

Kommer til å bruke pulsbelte under trening, men kan være morro å ha måling på klokka også, for å følge med gjennom dagen. Klokken skal altså også brukes til hverdags. 

Synes egentlig at suunto har en oversiktlig og brukervennlig App, og det er en stor fordel at man kan justere innstillinger på data og overføre til klokka. Touchskjerm er av underordnet betydning for min del. Kult med barometer. 

 Garmin virker litt gammeldags, og tungvint. 

Ang pris, så spiller ikke det så veldig stor rolle, men den må være " verdt det". Holder en knapp på suunto spartan sport hr baro, men har ikke helt bestemt meg. 

Noen som har tips eller erfaringer? 

(Er ny her, så har ikke fått trålet meg gjennom alle trådene enda)

På forhånd takk:) 

 

 

 

Endret av skøyvind
Endret til 735xt

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har Garmin Forerunner 735, og jeg er veldig fornøyd, den duger lenge til mitt bruk, som er løping og litt sykling :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjøpte en suunto spartan sport hr baro. Tilbud på outnorth.no.  Litt minus for lite justerbar klokkevisning. Sitter godt på hånden, og er lett og fin. Har ikke fått trent med den enda på grunn av sykdom. Blir spennende å se hva den duger til. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her