Gå til innhold
Jansen

Øvelser for magemuskler?

Anbefalte innlegg

Hei.
jeg har trent i noen måneder nå, har ett godt program, men jeg mangler noen gode øvelser for mage(core?).
Det er usedvanlig lite av det å finne her på fitnessbloggen, så jeg lurte på om noen her hadde ett program de kunne dele?.

Missliker planking ganske sterkt, kanskje jeg gjør den feil, men den er krevende på ene skulderen min (har vært plaget med den en stund).

Tenkte å lage lage ett program for mage som jeg skal følge minst to ganger i uken.
 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

I stedet for å ha eget program for mage hadde jeg villet lagt inn et par mageøvelser på slutten av 2-3 økter i uka. Funker kjempebra for meg. Det finnes mange gode mageøvelser, men noen av de jeg synes tar best er cable crunch, beinhev, windshield wiper, russian twist og hmmm... usikker på hva denne heter, men du står i "plankeposisjon" bare med strake armer og beina oppå en pilatesball - så trekker du beina/ruller du pilatesballen mot henda (du klapper liksom sammen og blir stående som en opp-ned "V" (herregud, mine forklaringsevner - eller mangel på, sådan)). 

Husk at også de store baseøvelsene som knebøy, mark, benkpress osv. også er gode øvelser for magen/kjernemuskulaturen, så å dedikere en helt økt for magen (mener jeg) er unødvendig om man kjører litt baseøvelser i tillegg. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Med masse fokus på tunge baseøvelser er det lite nødvendig med mye magetrening. Det hender jeg tar et par sett her og der hvis jeg får tid til det, men kan gå ukesvis uten og magemusklene har aldri sett bedre ut på rundt 10% kroppsfett nå. 

Eget mageprogram er bare tøv. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her