Jump to content
Sign in to follow this  
kimtony

Beste treningsprogram for å stramme opp kroppen?

Recommended Posts

Hei!! Driver å deffer, men har ennå littegrann fett som er løst og henger. Driver å trener det SS-programmet som er helt okay. Er det noen andre programmer dere vil anbefale, som er enda bedre på det med å stramme opp kroppen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

SS er et veldig anerkjent og godt oppstartsprogram for styrke i baseløft. Har selv hatt veldig gode erfaringer med dette! SS baserer seg derimot på at du ligger i et godt kalorioverskudd, for å kunne ha en lineær progresjon over tid. Hvis du skal deffe, er dette noe utfordrende og tidkrevende sammen med styrkeløft, som krever mye energi og samtidig at du får i deg tilstrekkelig med næring og proteiner for å kunne hente deg inn igjen godt restituert til neste økt.

 

Det aller, aller viktigste når man skal ned i fettprosent, er at du ligger på et lite kaloriunderskudd over tid (200-500kcal). Da bygger du samtidig som hud også strammer seg inn. Raske løsninger her med ekstremt lavt kaloriinntak vil bare gi deg mer løs hud og tap av all that precious gains.

Altså, du må ta mer ut av banken (forbrenne kcal) enn du setter inn i banken (mat). Alternativt kan du øke kaloriforbruket ved å gå litt raskt i svak oppoverbakke på mølle i 30 min etter en styrkeøkt, eller finne andre aktiviteter som øker hjertepumpa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis målet ditt er å "stramme opp", så anbefaler jeg deg å fokusere en fin kombinasjon av SS i tillegg implementerer du litt mer "bodybuilding" stil for å sørge for å beholde så mye trenings volum (sets x reps x vekt) du kan fra starten til slutten slikt at du ikke mister muskel massen i over lengre periodes tid.

Jeg vet nå ikke hvor erfarende du er når det gjelder å telle kalorier, eller har kjennskap til makronæringer, men les deg mer opp i, fordi det er veldig essensiell for å nåd målet ditt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...