Gå til innhold
QwertyMe

Slow Cooker kylling (low carb) tips?

Anbefalte innlegg

Hei, har kjøpt slikt Slow Cooker maskin, og tenker å bruke den til kyllingfillet. Er på diett, så ønsker så low carb som mulig. Bruker ca 1KG kyllingfillet så jeg har til ca 6 porsjoner, men usikker hva annet jeg kan ta oppi? Jeg kan vell ikke bare ha kyllingfillet, tips? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min erfaring er at rene kjøttprodukter kan bli litt tørre i slowcooker, men prøv deg ut :)

Jeg har god erfaring med min tako gryte. Jeg tar en boks med hakkedetomater, 2 bokser med bønner og blander inn en pose tako krydder før jeg hiver oppi 5 kyllinglår. Etter 6 timer på low bruker jeg en pølseklype og plukker ut bena før jeg blander mixen. Kjempe godt! Og jeg syns det er like godt kaldt som varmt :p

Lappskaus. Tar svineknoke eller røkt svinekam og har i slowcookeren i 8 timer. ( har en desiliter med vann i også ). Etter 8 timer er kjøttet så mørt at det har blitt pulled pork. Dette kjøttet og kraften bruker jeg i lapskaus. Mega godt!

Ellers så har jeg hat hel kylling i også. Meget godt det også! :) masse oppskrifter på nett

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her