Gå til innhold
Hanne89

Billige forbrukslån raskt?

Anbefalte innlegg

Hei

Bilen vår er helt umulig om dagen. Dette passer utrolig dårlig da jeg er helt avhengig av den for å komme meg på jobb. Det blir altså til at vi må kjøpe en ny bil (brukt) og det veldig raskt. Egentlig så har det beste vært å ta opp et billån, men vi har allerede to billån og jeg tviler på at banken ønsker å gi oss mer lån da vi nettopp tok opp lån til oppussing. Jeg vet det ikke er særlig lurt med forbrukslån, men i denne situasjonen så må vi bare ettersom vi er helt avhengig av bil. Bilen trenger ikke koste mer enn 40 - 50 000. Hvor får vi tak i det billigste forbrukslånet?

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville satt bilen på et verksted der man får lånebil så lenge bilen er der :) Et forbrukslån hadde vært aller siste utvei. Jeg ville nok vurdert kollektivt før det. (Gitt at det er mulig)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

8,5 prosent hørtes veldig rimelig ut – jeg fikk tilbud om 14 prosent rente, etter å sammenlignet tilbud fra Bank Norwegian og OPP Finans. (har ikke billån fra før). 

Som Superspurv skriver, så er det nok best å ta opp et forbrukslån som siste utvei. Se først på om du kan ta opp et lån med sikkerhet i bolig, evt. et ordinært billån med sikkerhet i bilen, eller selvfølgelig spare penger :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Verksted + lånebil høres mest fornuftig ut ja. Om det koster mer å fikse bilen enn den er verdt, så får man vel noen kroner i vrakpant for gammel bil. Forbrukslån er på grensen til idiotisk å ta opp. Bedre å se på kostnadene ved kolletivtilbudet da og heller spare opp til en har råd til å kjøpe ny bil, eller får lov til å ta opp lån på boligen til å finansiere bil (type fleksilån).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg skjønner at ikke alle faktisk har råd til å fikse bilen sin når den dyre verkstedregningen kommer eller at man trenger å kjøpe seg ny bil! En får mye bil for 50.000!  Men hvis man gjør en grundig jobb som flere nevner her og sammenligner flere tilbud så er det faktisk mulig å få en kurant ordning på dette via forbrukslån. 

Anbefaler å sjekke ut mange portaler og sjekke opp tilbud mot hverandre. 
Mulig du har fått deg ny bil allerede men i fremtiden kan jo det samme skje. 

https://www.dinkreditt.com/forbrukslan/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

En rente på 8,5 prosent høres ikke så verst ut. Jeg fikk noe tilsvarende da jeg så meg nødt til å ta opp et forbrukslån tidligere i år. Dette er jo et alternativ man som regel bør unngå, men for de som likevel vurderer det så kan de sjekke prisen slik. Om man først skal ta opp et lån så gjelder det jo å sikre seg best mulig rente.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, jeg forstår.

Men sett at jeg ikke bruker over kredittgrensen, men heller sikter til den delen med rabatter på bensin/flybiletter, jeg ser for meg at det ikke er noe særlig annet enn indirekte reklame/illusjon av at det skal bli veldig mye billigere, noe jeg går utifra stemmer? Og hva synes du om  https://credit-10.com/no/thorn-logg-inn/ ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×