Gå til innhold
Ishinsai

2 års treningsprogram fra muscleandstrength.com !

Anbefalte innlegg

Hei! ^_^

Her er treningsprogrammet; https://www.muscleandstrength.com/articles/get-huge-fast-the-2-year-plan-for-extreme-mass.html 

Er ganske nybegynner innen vektløfting, og har trent litt halvseriøst nå i noen måneder! 

Har funnet et treningsprogram på muscleandstrength.com, som går over 2 år med forskjellige stadier med blanding av først helkropp, så styrke, og hypertrofi mot slutten.

Hva syns dere? Er dette programmet bra og vært og følge?

Er det noen øvelser jeg ikke burde ta eller noen jeg burde inkludere som er utelatt ang. at jeg får trent hele kroppen mtp. at jeg er nybegynner?

List gjerne Pro's og Con's ! :D

Takker for alle fornuftige svar!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg fikk et bra førsteinntrykk av dette oppsettet, men som nybegynner og at dette er et opplegg for de som trener sine 2 første år, så synes jeg kosttilskudd er helt unødvendig. BCAA til frokost? Haha. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar! :)

Nei... kommer til å ta whey for å få imeg nok protein.

Sliter litt med excess ølmage fett haha, - tenker å ligge litt i deficit. Hvor mye anbefaler du? Lyst til å se forandring fort, men vil samtidig beholde styrke - som jeg regner med er mulig mtp. at jeg er nybegynner og ikke har trent styrkeløft (compound) før. Greia er vel å få i seg nok protein regner jeg med. Kutte de 3 første mnd kanskje? Hva tenker du?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis du legger deg på ~vedlikeholdsnivå så tror jeg du kan brenne noe fett i starten samtidig som du bygger litt muskler og styrke. 

I lengden vil ikke dette fungere. Da må du velge om du ENTEN skal bli større, ELLER gå ned i fettprosent. Tenk også langsiktig. Hvis du skal se helt klare forskjeller må det gå 6-12 måneder. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her