Gå til innhold

Har veldig lyst til å drive med styrkeløft


Anbefalte innlegg

Hei! 

Jeg er 21 år, har trent i ca. 4 år og har lyst til å begynne med styrkeløft. Jeg veier 103 kg ish og tar 322,5 kg i knebøy, 202,5 kg i benkpress og 342,5 kg i markløft (raw). Hva er deres erfaringer med stevner, og om noen kunne linke en ''starter pack'' der jeg får kjøpt drakt og sånt hadde det vært supert.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 4 uker senere...

Hei. Gjør som @Zmurph sier først og fremst. Hos en klubb kan du få løst lisens som er nødvendig for å konkurrere, samt prøvd deg med drakter i de ulike løftene. Sjekk maxrep.no for alt du trenger av utstyr.

Ellers er det jo litt av noen tall du skilter med. Du hadde jo for eksempel lett vunnet UF VM i åpen klasse for -105 med over 20 kg totalt. I juniorklassen hadde du faktisk vunnet med over 90 kg totalt. Til og med på junior-VM MED utstyr hadde du ikke gjort det så halvgærent. Hjemme i lille Norge hadde du innkassert norgesrekorder i bøy, mark og total i juniorklasse og i åpen klasse. Du hadde faktisk knust den gamle jr-totalrekorden med 127,5 kg! Og det beste av alt? Din påståtte total er 7 kg over gjeldende verdensrekord i åpen klasse! VERDENSREKORD! Så ja, jøss, dette var hyggelig lesning! Styrkeløft-Norges fremtid er lys :-) Kan du være den neste CYC? :-) Blir spennende å følge med videre.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...