Jump to content
Vaksvik

Trenger hjelp.

Recommended Posts

Hei!

Med dette innlegget håper jeg å komme inn på riktig vei igjen. For at dere skal kunne hjelpe meg best mulig tenker jeg at jeg skal gi dere litt bakgrunnsinformasjon om meg selv.

Jeg er 18 år, er 185cm høy og veier omtrent 91 kg. I omtrent 4 år har jeg drevet med skiskyting på toppnivå i min klasse. Aldri hatt problemer med vektendringer.  Kunne med andre ord spise hva jeg ville uten at det ville påvirke kroppen min synsmessig. Å trene som skiskytter innebærer mye utholdenhetstrening og mye stimuli for kjærnemusklaturen. For omtrent 2 år siden fikk jeg en voldsom knekk og sluttet å trene, begynte å snuse osv... Det resulterte i et vekthopp på 10kg +- og relativt dårlig kondisjon. Har nå bestemt meg for at jeg ikke kan holde på sånn lenger og ønsker å gjøre noe med det. Jeg ønsker å bygge muskler samtidig som jeg går ned i vekt og håper at noen her er villige til å ta seg tid til å hjelpe meg inn på riktig kurs igjen. Håper på å kunne få et fullstendig treningsopplegg og en god kostholdsplan for 3-4 måneder frem i tid.

På forhånd takk! Ha en fin dag videre dersom du måtte ha bedre ting å gjøre :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Om du ikke ønsker å finne en stedlig person som kan hjelpe deg, så kan det være verdt å sjekke ut webcoaching.no de har mange flinke innenfor vektnedgangfeltet osv. Det finnes i tillegg flere her inne som tilbyr coaching via web.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...