Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har sett det er mange som bruker whey proteinpulver i grøt. Når jeg har prøvd, blir den så tynn å vannete med whey, uten at jeg bruker mer væske. Noen tips til å få den tykk og god med whey? 

Blir ikke det samme om jeg bruker et blandingsprotein, da blir den kremete og tykk. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Deler Martinsen sitt innspill!

Kok grøten på helt vanlig måte til den konsistensen du liker og er vant til (prøvd å røre inn et egg mot slutten av koketiden?). Når grøten så er ferdig tar du den av platen og tar oppi 1 eller 2 scoops med proteinpulver og rører inn. Synes du den blir for tykk sper du heller på med litt ekstra vann/melk :) prøv deg litt frem :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...