Jump to content

Recommended Posts

Hei. Kom nylig over informasjonen over tidligere rekorder innenfor styrkeløft, og fant ut at rekorden for u74kg var 120kg i ungdomsklassen. Per dags dato er persen min i benkpress på 110kg uten stopp. Derfor tenkte jeg at dette var en mulighet for meg å slå norgesrekorden i noe, noe som for meg virker veldig kult. Eneste hindringen er at jeg benker endel mindre enn det som må til for å slå rekorden. Derfor lurte jeg på om noen hadde anbefalinger til et benkpress-program, link til video over spesifikt teknikk som burde øves på som er godkjent å brukes i stevne og andre mulige hjelpemidler. All hjelp mottaes med stor takk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Flott mål du har! Her er det bare å gi jernet :)

Det kan høres ut som om du allerede har funnet ut hvordan dette skal gjøres og min første tanke er da - "er det verdt å begynne å forske for mye på nye metoder og benkvarianter i dette øyeblikk, eller fortsette i samme stil som du har gjort"? Kanskje trening m/stopp er variasjon nok til å begynne med? Stopp eller ikke stopp er 2 forskjellige verdener hvorav m/stopp inneholder mange flere gode ingredienser til fremgang slik jeg ser det.

Meningen bak tanken min her er "hvorfor reparere noe som allerede fungerer". Jeg mener altså ikke at du nødvendigvis skal holde noe tilbake her hva gjelder variasjon og egenutvikling.

Metoder og varianter til baseøvelsene er genialt. Periodisering er genialt når man når et visst nivå. Det tar riktignok tid å komme inn i et nytt treningsmønster som over tid vil høste fremgang og for noen tar det lenger tid enn for andre. Det er ikke nødvendigvis slik at "variasjon" gir deg en umiddelbar boost. Vil i den sammenheng nevne at variasjon sjelden eller aldri slår ut negativt heller :) Variasjon er i tillegg skadeforebyggende.

Du bør naturligvis gå over til å trene m/stopp ASAP. Den saken er biff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...