Jump to content

Recommended Posts

Hei

Jeg har nå slanket meg i overkant av en uke og teller kalorier og liknende. Jeg spiser mye kylling, fiskepinner og liknende som stekes i stekepanne. For øyeblikket bruker jeg Rapsolje i stekepannen, men lurer på om dere har noen tips til erstatning? Rapsoljen inneholder rundt 900 kcal per 100g og det er jo veldig mye. Bør jeg kutte ut olje/margarin helt om jeg skal slanke meg? Om ikke, er det noen som har noen tips til andre oljer eller liknende jeg kan bruke i stekepannen? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Hei @Abra11 

Mitt forslag er at du enten kutter ut stekeolje eller stekefett. En annen metode jeg liker er å ta LITT olje eller smør på et papir, for så å smøre det utover stekepannen før steking, dette gjør at du minimerer mengden betraktelig.

Mine to 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutter siden, Broseidon skrev:

Hei @Abra11 

Mitt forslag er at du enten kutter ut stekeolje eller stekefett. En annen metode jeg liker er å ta LITT olje eller smør på et papir, for så å smøre det utover stekepannen før steking, dette gjør at du minimerer mengden betraktelig.

Mine to 

Okei, tusen takk! Skal prøve å kutte det ut, men er redd for at maten skal svi seg dersom jeg ikke bruker olje. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...