Jump to content
JulesToTheTop

Treningsnovise trenger hjelp!

Recommended Posts

hei! jeg er en atten år gammel jente som er litt grønn på trening og treningsprogrammer. jeg var lubben som barn, men når jeg ble rundt 13-14 vokste jeg og har siden det vært "tynn". jeg drev da med fotball og håndball, men en uventet skade i fjor har holdt meg borte fra det i et år nå. etter skaden har jeg ikke lagt på meg, men økt i fettprosent og fått mindre muskler.... jeg er derfor "myk" hvis du skjønner rundt midjen og lårene ovs. jeg vil gjerne stramme opp kroppen og bli sterk slik at når jeg endelig er skadefri, så er jeg fit to fight på bana igjen.

jeg har revet leddbåndet i ankelen og venter fortsatt på operasjon, så all løping og andre store belastninger på ankelen funker dårlig.. er det noen som kunne hjelpe meg med å sette opp et flott program jeg kan gjøre 5 ganger i uka på ettermiddagen og to ganger på skolen? 

hadde satt stooor pris på hjelp! føler meg overhodet ikke vell med hvordan kroppen min er nå og flere klassekamerater kommenterer at jag er "tykk", så vil helst se resultater litt fort..

stooor klem fra Jules x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Hei,

jeg tenker at dette kan være et greit sted å begynne. I utgangspunktet ville jeg ikke anbefalt 5(+2) økter i uka, kroppen må få tid til å hvile også. 2 eller 3 ganger pluss de to på skolen anser jeg som maks. Hvis du føler du trene mer, del opp økten som er angitt i nybegynnerguiden slik at du f.eks tar overkropp og underkropp annenhver gang :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...