Gå til innhold
nora.pg

Prissammenligning av kosttilskudd etc.

Anbefalte innlegg

Hei. Mitt navn er Nora, og jeg jobber (deltid) for Prisguide.no, med ansvar for en seksjon med enormt potensiale: Sport og fritid. I den forbindelse har jeg begynt å tenke på å bygge ut kosttilskuddkategorien vår. Foreløbig ser det ganske trist ut ( http://www.prisguide.no/kategorier/sportsernaering-og-kosttilskudd ) men jeg har som mål å ta tak i dette innen ganske kort tid. Men jeg kan trenge litt inspill fra folk som kjøper mer av slike produkter enn det jeg selv gjør :)

Er det noen typer produkter du kunne tenke deg å sammenligne prisene på (som finnes i flere enn èn norsk nettbutikk?)? I så fall, hvilke egenskaper ønsker du å kunne sortere etter?

Ellers tar jeg gladelig innspill om det er noen andre kategorier enn bare kosttilskudd dere mener er viktig å få i gang. Er det noe du ønsker å kunne sammenligne priser på? Eller produkter hvor du ønsker å kunne legge inn prisvarsel (mail idet prisen går under en terskel)?

Til sist vil jeg bare påpeke at vi driver uavhengig av alle butikkene, og ønsker å fremme god konkurranse i markedet. Vi favoriserer ingen butikker med høyere listeplassering.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Questbarer ligger inne nå, noen smaker du savner? Også opprettet noen bcaa.

Sukrin/sukrinmelis kommer på tirsdag. I tillegg skal jeg forsøke å få opp et par kreatintilskudd.

Ellers bare å kaste ut ønsker :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lagt inn fiberhusk, sjokoladekakemiks, sanasol, 1 type omega 3 og fiberfin. Ser det er en del å spare på førstnevnte..! http://www.prisguide.no/produkt/funksjonell-mat-fiberfin-400g-256373

Er litt vanskelig å finne ut hvilke produkter som er nyttige for folk, og det blir litt for omstendelig å dekke absolutt alle produkter, så send gjerne flere konkrete eksempler (produktnavn) :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×