Jump to content
Sign in to follow this  
loveinspiration

Kjæreste godtar ikke kostholdet / livsstilen

Recommended Posts

Kjæresten min irriterer seg over at jeg spiser litt lite og er veldig sunn. Han fordrar ''ikke slanke'' jenter. Dette irriterer meg forde han snakker som at jeg kan fore meg med pizza hver dag uten å legge på meg. Hva synes dere gutter om jenter som takker nei til mat, snop osv? Dette er noe som irriterer meg .. Har heller ingen spiseforstyrrelse, men jeg må være forsiktig viss jeg skal holde formen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Om du velger og ikke spise snop osv, er da ditt valg som ingen andre bør legge seg opp i. Irriterer meg grønn om akkurat det samme når det serveres kake på jobb og når man sier nei takk, et evinnelig mas hver gang.

Ditt liv, dine selvstendige valg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg liker jenter som deg! :)

Har sett nok jenter som aldri greier å si nei til godteposen og får resultater deretter. Jenter som i utgangspunktet er svært flotte. Med det sagt, så finnes det en mellomting. Jeg hadde nok ikke satt pris på å leve sammen med en ekstrem fitnessjente.

Send meg en melding når det blir slutt. :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ingenting som er bedre enn å aktivt gå inn for en sunnere livsstil. At du spiser litt lite kan jo rettes opp, og det kan du jo kontrollere relativt greit. 

Mulig han ikke er informert om alle de postitive effektene av et sunt og godt kosthold. Mulig han selv ikke vil gi slipp på pizzaen. Mulig han blir irritert på seg selv fordi du vil gjøre en endring i kostholdet som han selv ikke har disiplin til. Mulig han er fan av "dat ass" og er redd den skal bli borte. Kan være så mangt. 

Edited by TaDenRIng

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det KAN være som Negativ skriver, at motstanden bunner i en frykt for å miste deg og/eller en form for sjalusi.

Men det kan også være at han bare likte samlivet deres bedre før, simpelthen fordi dere var likere hverandre.  Han er kanskje ikke så interessert i den samme sunne livsstilen, og kanskje gir du han litt dårlig samvittighet?

Uansett årsak, så ER det utfordrende når en av partene i et forhold endrer livsstil. Jeg tror det er viktig å inkludere partneren i så mye av den nye livsstilen som mulig, såfremt han er interessert selvsagt. Men du skal IKKE la han få gjøre valgene for deg, det har han ingen rett til. Forklar som best du kan, og inngå kompromisser der du føler at det er til å leve med.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Tenker at det nok også kan ha noe med hans forhold til mat, om han syns at det å kunne kose seg ekstra fører til økt livsglede osv. Men fra mitt synspunkt gjelder det bare å snakke om det, gjerne finne en middelvei som fungerer for begge. F.eks. spise litt utenfor planen i helgene eller slike ting..

 

Men dette er så klart veldig vanskelig å gitte seg frem til en fasit på uten å kjenne dere. Kan også være som andre sier oppe at han er redd for at du skal forlate han dersom du får bedre selvtillitt. Eller f.eks. han føler at kostholdet tar mye plass, og dersom han ikke har samme interesse føler det er slitsomt. Uansett er nok svaret å snakke med han, og finne ut hvorfor han ikke liker det og hvordan dere kan finne en løsning som begge er fornøyd med

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...