Gå til innhold

Fra runde formfulle damer til fitnessdamer


Anbefalte innlegg

Dette er virkelig Off Topic... :D Fra jeg var ung nok til å tenke på damer så har jeg alltid likt de litt eldre enn meg og formfulle. Selv når jeg var i min beste alder og var rimelig godt trent selv, så var det slik. Det var slik damer skulle se ut. Veltrente damer med muskler var ikke attraktivt i det hele tatt, enda man omgikk disse i idrettsmiljøet som man var en del av.

Nå som godt voksen, de siste årene, har dette endret seg. Jeg har endret meg. Nå er det veltrente damer som vekker "gløden" i meg, og det gjør ikke noe om de har godt med muskler. Jo bedre trent og mer definert jo bedre. Problemet er jo at jeg ikke er helt der selv lenger... det er en god del år siden. hehe...

Selv finner jeg det litt merkelig og humoristisk... Men de veltrente kvinnekroppene har en kunstnerisk kvalitet som jeg bare setter mer og mer pris på. Samt at de bare stråler av energi og styrke... I love it!! :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hehe... Tror ikke det handler om å like eller ikke like. Det er kanskje det lille ekstra som gjør noen visuelt mer attraktiv enn andre? Ikke noe galt med formfulle damer, for all del... det er mye flott å se på der... men det er interessant i seg selv at man over tid endrer preferanser såpass mye. Nå blir jo dette veldig overfladisk, da det kun er snakk om det visuelle, men nå er jo det også en del av hele pakken.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Godt! :) Var litt redd for at dette innlegget skulle bli totalt misforstått. :) Men ja, jeg synes det er flott at damer tar vare på sin egen kropp og helse... og i større grad forfølger sine mål og drømmer slik gutta alltid har gjort. Ja, jeg beundrer det arbeidet som legges ned, disiplinene det kreves og det at de tar vare på seg seg selv. Og greier de i samme slengen å utvikle gode indre kvaliteter, så får du jo ei heidundrende flott jente! :D

...men det kan jo hende at det bare er 40-års-krisa som har slått inn. Merker selv at jeg, etter å ha endret treningstidspunkt, synes det er deilig og trene. Og håper å komme i noenlunde grei form etterhvert... ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Jeg har aldri ensa rumper et eneste sekund, helt til de siste to årene. Plutselig begynte jeg å bry meg - veldig - om min lille rumpe og begynte å studere alle andres (kvinners) bakdel. Litt usikker på om det er sunt? At jeg blir påvirket av dette kroppshysteriet der det er en hårfin linje mellom porno og treningsbilder, der rumpe har vært i et ekstremt fokus de siste årene. Men er fra et misunnelses ståsted, vel og merke. Og ikke tiltrekning, siden menn er min greie. :p Bryr meg lite om menns bakdel da, merkelig nok. Så lenge den er proposjonert.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå føler ikke jeg at jeg er påvirket av kroppshysteriet. Jeg er vel for mye realist til det. Men som betrakter og fra et rent visuelt ståsted, så synes jeg trente kvinnekropper blir bare vakrere og vakrere. Det skal også sies i denne sammenhengen. At før så likte jeg store fyldige pupper, nå synes jeg at det er finere med mindre faste pupper som harmonerer med resten av kroppen. Og det er ikke en seksuell greie, selv om skulle jeg valgt meg en partner i dag, så hadde jeg mest sannsynlig valgt ei som var godt trent og med mye energi. Det er vel kanskje det jeg finner mest attraktivt... den energien og utstrålingen... og ungdommeligheten. Ja, for det har de jo mange i dag selv om de har passert 40... :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jeg liker veltrente damer. Mye heller flat mage og stram rumpe enn store pupper.

Men veldig mange av "fitness-damene" med store muskler som stadig postes på Fitnessbloggen blir... too much.

Mistenker at de fitnessdamene ser veldig mye bedre ut " el naturell" med helårskroppen når de ikke strutter med alt de har og eier, vinkler kameraene deretter, duckfacer og har perfekt belysning.

Jeg er for naturlig look. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 5 uker senere...

Annonse

Mine preferanser har endret seg etter jeg begynte å trene, og etter jeg ble mer "opplyst" om hva som faktisk kreves for å få en veltrent kropp. Så det ligger nok mye i det at man vet hvor mye arbeid som ligger bak. (y)
Jeg har alltid vært trukket mot mennesker som brenner for noe, og er flinke, engasjerte og jobber mot noe. Ikke nødvendigvis trening, kan være hva som helst. Men siden jeg trener mye selv, og bruker en del tid på det, så er det naturlig at jeg trekkes mot andre med samme interesser.  :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...