Jump to content
Chico11

Anbefalinger hudpleie

Recommended Posts

Noen andre som har slitt med kombinasjonshud og har noen løsninger å anbefale? Er så lei huden min, og lei av å prøve å finne produkter som funker. Har googlet sykt mye, men greit å få direkte svar her og. Tar imot alle råd :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Jeg har kombinasjonshud, og har funnet ut at gode produkter og en renserutine er veldig viktig for min hud. Jeg bruker Dermalogica sine produkter. Dette er produkter som er forholdsvis dyre i innkjøp, men de er veldig drøye i bruk, så det går opp i opp. Dett er produkter som jeg har fått anbefalt av hudpleier, så jeg vil nok anbefale deg å ta en tur til hudpleier for å få en hudanalyse og anbefaling av produkter som er riktige til din hud. Det som funker for meg, er ikke sikkert at funker for deg.

Huden og cellene er imidlertid avhengig av vann slik at det ikke skjer en dehydrering. Å drikke vann er derfor viktig - uavhengig av hudtype:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har også blandingshud og har tidvis større problemer med huden. Periodevis har jeg helt glatt og fin hud, mens andre igjen får jeg plutselig mye uren hud/hudormer osv. Aner ikke hva det kommer av :/

Men det jeg opplever har fungert best for min hud er Ole Henriksen sine produkter og REN-serien.

Jeg har også prøvd Dermologica, men det fungerte ikke for meg :/ jeg fikk veldig tørr hud av den serien! Ole Henrikaen synes jeg kanskje er den som har fungert best, og har da brukt de oransje produktene (husker ikke navn i farta). Men vil ikke anbefale øyekremen hans, den som skal forebygge blåfarge/misfarge/poser under øynene. Jeg opplevde at den aldri trakk inn i huden, la seg nærmest som et lag uttapå huden og heller fremhevet posene under øynene!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja er det som er mest frustrerende at noe ikke funker for alle! Men liker å høre hva andre synes funker :)

Har vurdert lenge å få hudanalyse, så er nok påtide å gjøre det og! Takk for svar :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg bruker la roche posay sin effaclar-serie, det er den eneste jeg føler renser opp ordentlig og holder huden fettfri. I tillegg tåler huden min den godt, noe som ikke er en selvfølge :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Ellers vil jeg også anbefale disse:

http://www.skinlove.no

Bruker kun naturlige stoffer og er økologiske produkter. Vanligvis er jeg IKKE en av de som bryr seg om tilsetningsstoffer - jeg kyler neppå aspartam, sukrin og brus, bruker first price håndsåpe og billige ansiktsservietter kjøpt på jcpenny til 1 euro...

Men - to av mine venninner har søsken (en hver altså) hvor hun ene har autisme og hun andre har en sjelden muskeøsykdom(typ MS, bare verre... :/ ) hvis begges overgang til slike produkter har forbedret livskvaliteten. Visstnok Pga at enkelte tilsetningsstoffer i vanlige produkter trekker inn i huden og hvor kroppen vår ikke evner å bryte ned disse stoffene/hoper seg opp som gift.. Og de er såpass "tandre" at de legger merke til forskjell. Særlig ser en det på hun med autisme..

Særlig gravide i marked som USA (hvor disse produktene er langt mer kjente enda) bruker det nettopp for at fosteret ikke skal få disse stoffene i seg).

Selv har jeg kun prøvd et produkt, nemlig tonic-vann som skal brukes etter ansiktsvask og før fultighetskrem! Jeg likte den i alle fall veldig godt og kan gå god for den :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...