Jump to content
Elisabet86

Hvilket Treningsprogram??

Recommended Posts

Hei! Jeg er en jente på 1,75 høy og 74kg,midjemålet mitt er 78. Jeg ønsker meg ned på 66kg. Jeg følger et kosthold som inneholder 1300kcal hver dag. Jeg trener 30 days shred hver dag + løper intervaller 2g i uken.. Jeg håper noen som har en del erfaring her inne kan hjelpe meg med hvilket treningsprogram jeg kan velge i forhold til styrke da jeg er helt uvitende.. Jeg ønsker og beholde muskelmassen min men fokuset er å bli tynnere. Vil IKKE få større muskler. Hvilket treningsprogram i det hele tatt er best for meg som helst bare vil bli slank?:( setter virkelig pris på alle tilbakemeldinger :blush::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Tenker du styrke på senter eller hjemmetrening? Er nesten umulig for kvinner å få store muskler, så det trenger du nok ikke bekymre deg for. Bytter du ut fett med muskler så øker hvileforebrenningen din også, så styrke er topp for fettforbrenning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I Feb 2015 spiste du 1600 kcal, og nå spiser du 1300 og er ikke fornøyd. Litt usikker på hvilken vei du skal ta videre om du fortsetter slik? 1000kcal? Jeg ville tenkt mottsatt, opp med kcal før du går dunken. Istedenfor all cardioen hadde jeg startet på nybegynner programmet her på FB, http://fitnessbloggen.no/styrketrening-for-nybegynnere/. Mer styrke som gir mer muskler (ikke større, men mer) gir strammere figur.

post-30206-14441002033569_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg gikk ned i kcal daglig pga det ble ingen framgang. Men det er vel det motsatte jeg skulle gjort vel.. er litt "redd" mat for å si det sånn.Jeg har sett en del på det programmet og skal satse på det. Takk for svar ! :)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...