Jump to content
Trening-er-gøy

Erfaringer med online PT?

Recommended Posts

Hei! Jeg vurderer å kjøpe treningsprogram (+ kanskje kostholdsprogram) online av enten Bret Contreras Get Glutes, fra Strongbody.no eller fra leinvest.no.. Har noen erfaringer med noen av disse? Grunnen til at jeg vurderer dette er at jeg er ganske uvitende om kost + trening, og i og med at jeg ikke har kommet så langt på egenhånd, tenkte jeg at det kanskje er lettere å la andre "styre" for meg.

Prøver å spise 2500 kcal + om dagen, men er av og til litt vanskelig med mindre jeg vil bruke mye tid på å telle kalorier (og i og med at jeg ikke kan næringsinnholdet på alt, er det ganske tidskrevende). Jeg spiser litt for lite om jeg kun spiser etter sultfølelse, så spiser mer av litt energitette matvarer som laks, avokado, hele egg, havregryn osv. slik at jeg slipper å tenke på kalorier :p Kanskje jeg kun kjøper treningsprogram, men hadde også vært litt greit å la andre sette opp en matplan slik at en nesten er garantert resultat ;)

Er det best å kjøpe slikt online treningsprogram, eller tror dere uvitende folk som meg kan få samme resultat på egenhånd? Hva vil dere anbefale?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest =xXx=

Her inne har du flere gode, ingen nevnt, ingen glemt. De melder sikkert sin interesse;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er absolutt verdt det om du er helt ny. Å lære seg alt selv tar tid, det gjør det også med en coach, men han/hun kan gi deg den informasjon mer direkte og filtrert. De lærer deg det som du og den personen ser på som viktigest.

Webcoaching er bra, Leinvest er spennende, litt skeptisk til sånne utenlandske, tror ofte det er lite personlig. Strongbody.no ville jeg ikke støttet da grunderen er dømt for grovt salg og produksjon av steroider. StokkelandWCN fra Webcoaching kan i allefall bootybuilding! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tusen takk! Visste ikke at grunderen av Strongbody var dømt for salg av steroider, så tror at jeg i så fall vil kjøpe leinvest sitt! Strongbody koster uansett 4500,-, og det er mye iforhold til leinvest sine 2500 ,-.. StokkelandWCN, har han også webcoaching? Kan du linke til siden?

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.webcoaching.no/varingre-produkter.html Du kjøper en pakke og velger han som Coach tror jeg :) Prisen er 2999, men i Andreas har du en meget komponent coach. Er utdannet pt Og ernæringsfysiolog.

Strongbody er et selskap av Gunnar Strand Jackobsen slik jeg forstår det, han er ihvertfall en stor del av de. Han kan du lese mer om her: http://www.nettavisen.no/nyheter/doptiltalt-brukes-som-treningsekspert/3710673.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest
Tror jeg skal tenke litt på det, du får mail om jeg bestemmer meg! Har ikke så mye ekstra penger, da alt går til sparing til leilighet når jeg skal studere neste år...

Ikke noe problem, det forstår jeg ! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mener nu ar Leinvest ikke er utenlandsk, men nord norsk. Har en del venner fra Finnmark som bruker disse og er veldig fornøyd:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Når en velger online coach er det mye å velge mellom der alle har sin spesialitet (eller flere dersom bedriften består av flere fagpersoner som feks webcoaching)

Her på forumet er det meg selv, FrkHoel, burny_ og flere fra webcoaching(StokkelandWCN, BluebearWebcoaching, Sigvar Garfors) jeg kommer på i farten

Send en mail til en aktuell slik at hver enkelt kan hente mer informasjon fra deg og fortelle hvordan de kan hjelpe deg eller henvise videre i sitt nettverk slik at du får god og riktig oppfølging :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...