Gå til innhold

Better Bodies topper ønskes kjøpt


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Ok, da har jeg følgende forslag:

Du starter ditt eget firma innen klesdesign. Du kan imidlertid ikke slippe alt du har i hendene, og har dette som en bigeskjeft. Du oppdager raskt at dette er tungt arbeid. Det er vanskelig tider, og kåra er trange. Du jobber en vanlig stilling i tillegg til arbeidet med ditt eget firma for å få endene til å møtes. Men designet blir ikke slik du ønsker. Du føler behov for input, og drar på en messe for klesdesignere i Singapor. Her møter du den kjekke og meget utadvendte "Nils Roger". Dere finner straks tonen, da det viser seg at han bor i samme by som deg. Du finner raskt inspirasjonen på denne messa, og singlettene med "loose fit" formlig renner ut av blyanten din, der du sitter og tegner med Nils Roger ved din side. Dere lever livets glade dager inntil du en dag kommer tidlig hjem, og fersker Nils Roger med din beste veninne "Regine" (som du forøvrig også ble kjent med på messen i Singapor. Du sitter ensom og forlatt tilbake, og oppdager i tillegg at Nils Roger har stukket av med både Regine og alle designene på "loose fit" singletter som snart skulle i produksjon. I ren desperasjon etter å få tak i en kul "loose fit" singlett som du har ventet så lenge på, går du derfor inn på betterbodies.no på nytt. Her oppdager du til din store ergelse at hele sortimentet med kule singletter som ble lansert mens du levde lykkelig med Nils Roger, nå er utsolgt. Du innser at alt det tunge og slitsomme arbeidet har vært forgjeves.

Så.. når vi nå vet utfallet her, så er det kanskje like greit å bare sjekke innom sidene med jevne mellomrom for å se etter noe nytt? :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jaha... Litt for mye fritid på deg skjønner jeg! Jeg spurte om noen hadde en singlet eller flere å selge, ikke hva slags nettside som selger klær osv... Hvis du ikke har intr for denne tråden, ikke gidd å svar på den!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...