Jump to content
Haidy

Better Bodies topper ønskes kjøpt

Recommended Posts

Fortsetter under...

Annonse

Ok, da har jeg følgende forslag:

Du starter ditt eget firma innen klesdesign. Du kan imidlertid ikke slippe alt du har i hendene, og har dette som en bigeskjeft. Du oppdager raskt at dette er tungt arbeid. Det er vanskelig tider, og kåra er trange. Du jobber en vanlig stilling i tillegg til arbeidet med ditt eget firma for å få endene til å møtes. Men designet blir ikke slik du ønsker. Du føler behov for input, og drar på en messe for klesdesignere i Singapor. Her møter du den kjekke og meget utadvendte "Nils Roger". Dere finner straks tonen, da det viser seg at han bor i samme by som deg. Du finner raskt inspirasjonen på denne messa, og singlettene med "loose fit" formlig renner ut av blyanten din, der du sitter og tegner med Nils Roger ved din side. Dere lever livets glade dager inntil du en dag kommer tidlig hjem, og fersker Nils Roger med din beste veninne "Regine" (som du forøvrig også ble kjent med på messen i Singapor. Du sitter ensom og forlatt tilbake, og oppdager i tillegg at Nils Roger har stukket av med både Regine og alle designene på "loose fit" singletter som snart skulle i produksjon. I ren desperasjon etter å få tak i en kul "loose fit" singlett som du har ventet så lenge på, går du derfor inn på betterbodies.no på nytt. Her oppdager du til din store ergelse at hele sortimentet med kule singletter som ble lansert mens du levde lykkelig med Nils Roger, nå er utsolgt. Du innser at alt det tunge og slitsomme arbeidet har vært forgjeves.

Så.. når vi nå vet utfallet her, så er det kanskje like greit å bare sjekke innom sidene med jevne mellomrom for å se etter noe nytt? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaha... Litt for mye fritid på deg skjønner jeg! Jeg spurte om noen hadde en singlet eller flere å selge, ikke hva slags nettside som selger klær osv... Hvis du ikke har intr for denne tråden, ikke gidd å svar på den!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om jeg har for mye fritid, så har du hvertfall for lite humor. Det var på ingen måte meninga å irritere deg. Jeg skal aldri gjøre det mer. Beklager så mye.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...