Jump to content
Lindaalarsenn

Trening og forkjølelse

Recommended Posts

Fortsetter under...

Kommer an på hvor dårlig du føler deg. Om du har feber er det nok ikke så lurt. Om du føler deg bare litt snufsen og ikke alt for dårlig kan det nok gå fint med styrketrening/lett cardio.

Det er nok lurt å ta det roligere enn ellers uansett. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hvordan er det med treningen når man har en forkjølelse?

Vil det gjøre vondt verre, eller har det ikke noe spessielt å si?

Grei regel som Ojive gir deg. Lett trening er ok om du er feberfri og har symptomer fra "over halsen". Litt hoste er ikke så farlig, sånn sett bort ifra at du sprer greit med mikrober:sick: Husk på å være nøye med hygiene, spesielt om du trener på senter.

Ellers, føler du deg slapp og uggen og må ta Paracet, Ibux etc. for å komme deg på trening så dropp treningen. Restitusjonen vil nok være noe lenger enn vanlig, noe som er greit å ta hensyn til mht intensitet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lurer på det samme som TS!

Min erfaring er at jeg alltid blir dårligere etter trening hvis jeg har forkjølelse, føler meg småsyk, eller har influensa. Har prøvd x antall ganger å presse meg på trening som normalt når jeg har vært syk de siste årene, men det har alltid funket dårlig. Har brent meg på dette såpass mange ganger nå at jeg tok til vett når jeg ble syk for noen uker siden, og tillot meg treningsfri. Jævlig irriterende å gi etter for sykdom når man er godt i gang med treningen og er sulten på fremgang og bra økter, men er man syk så er man syk!

Kroppen blir raskere frisk hvis du tar det rolig så snart du merker at du er småsyk - slik funker det hvertfall for meg. Jeg tenker det er bedre å legge seg på sofaen noen dager og ta tiden til hjelp, enn å vente så lenge at kroppen er rævkjørt og du må ta deg flere uker fri :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...