Jump to content
vixit

Næringsinnhold i questbarer i norge vs fra iherb/questnutrition hjemmeside?

Recommended Posts

Jeg vil ikke virke fanatisk eller noe, men er det noen som vet hvorfor næringsinnholdet i questbarer er oppgitt forskjellig i forhold til de forskjellige nettstedene som selger? Eksempel er proteinfabrikken sin double chocolate chunk som står 190 kcal per bar på proteinfabrikken sin side: ttp://www.proteinfabrikken.no/hovedsiden/Barer/Quest-Bars/Quest-Bars-12x-60g-Double-Choco-Chunk-Quest-Nutrition-22235-p0000014813, mens gymgrossisten sier noe annet: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/quest-bar-60-g, det samme gjelder banana nut muffin: http://www.proteinfabrikken.no/hovedsiden/Barer/Quest-Bars/Quest-Bars-12x-60g-Banana-Nut-Muffin-Quest-Nutrition-21963-p0000014518#.U9yXl4B_vxI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Jeg vil ikke virke fanatisk eller noe, men er det noen som vet hvorfor næringsinnholdet i questbarer er oppgitt forskjellig i forhold til de forskjellige nettstedene som selger? Eksempel er proteinfabrikken sin double chocolate chunk som står 190 kcal per bar på proteinfabrikken sin side: ttp://www.proteinfabrikken.no/hovedsiden/Barer/Quest-Bars/Quest-Bars-12x-60g-Double-Choco-Chunk-Quest-Nutrition-22235-p0000014813, mens gymgrossisten sier noe annet: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/quest-bar-60-g, det samme gjelder banana nut muffin: http://www.proteinfabrikken.no/hovedsiden/Barer/Quest-Bars/Quest-Bars-12x-60g-Banana-Nut-Muffin-Quest-Nutrition-21963-p0000014518#.U9yXl4B_vxI.[/quote]

Se hva som står bakpå baren. Næringsdekl. vil aldri være 100% nøyaktig nesten uansett matvare men DC chunk har 160 kcal vet jeg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det var det jeg også tenkte, men hvorfor skriver pf og gymgrossisten "feil" næringsinnhold på barene når det sannsynligvis vil føre til dårligere salg/nedgang i popularitet med tanke på høyere kaloriinnhold? Det er vel derfor questbarer er så populære, på grunn av det lave innholdet av kalorier og karbohydrater?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! :)

Det kan vare hjemmsiden som ikke er oppdatert, det som står på selve boksen/pakken er det som er riktig.

Best regards

Proteinfabrikken AS

Kundesupport

Dette var svaret jeg fikk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...