Gå til innhold

Hjelp, matplan!! Vektnedgang/oppstramming


Anbefalte innlegg

Jeg trenger virkelig hjelp nå. Etter en lang sommerpause fra alt som heter trening og riktig kosthold vil jeg virkelig stramme opp kroppen/gå ned i fett/vekt. Er 17 år, 168 cm og veier ca. 65 kg. Holder meg unna melkeprodukter en periode pga. mistanke om laktoseintoleranse, og etter det dalte motivasjonen når det gjaldt kosthold helt (har vært vant med store menger kesam og cottage cheese som proteinkilder).

Trener ca. 3-4 ganger i uka med styrke og intervall trening. Kan noen hjelpe meg med å sette opp et kostholdsprogram? Er redd for både å spise for lite og for mye så jeg tar imot all hjelp jeg kan få for å komme på riktig kjør :) Gjerne ta med hvor mange kcal dere syns jeg burde ligge på også.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Jeg er ikke no ekspert her altså, men har akkurat vært i samme situasjon som deg. Sommerferie fra alt som har med gode helsevaner å gjøre. Tåler ikke melkeprodukter, så kostholde har måtte endre seg veldig det siste året. Jeg trener 4-5 ganger i uka (før ferien og er i gang nå)

Kostholdsplan kan jeg ikke hjelpe deg med, men last ned kalloriteller app. Det hjelper deg å holde kontroll på hvor mye kallorier du skal ha og hvor mye du har fått i deg i løpet av dagen. Lifesum er veldig enkel. Der får du registrert hva du skal ha i deg av kallorier, proteiner og fett i forhold til dine mål.

Lykke til =)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...