Jump to content
streber

Alternativ til godteri o.l.

Recommended Posts

Gulrot kake:

Sett ovnen på 180 grader.

80 g sunnere kake mix (fåes på sunnkost)

1 medium egg

30 g mager vanilje kesam

10 g sukrin gold

30 g raspet gulrot

Bitte litt kanel. (Eventuelt også bittelitt kardemomme om du har det...)

Blandes godt.

Stekes i en liten bakeform (bruk bakepapir i forma)

I ca 18 minutter (avhengig av form og ovn....)

Brente mandler m/rista havregryn:

30 g mandler

20 g havre gryn

20 g sukrin gold.

Rist mandlene på høy varme i en stekepanne til de begynner så vidt å «poppe»

Tilsett så havregryn i samme panne fortsett å riste til de er en anelse gylden.

Ta pannen av varmen og tilsett med en gang sukrin gold, som smelter umiddelbart.

La kjøle av på bakepapir og rist.

Du kan også strø litt salt over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

hvordan klarer du å spise en skje? slutta å spise det for et år siden fordi hvertfall halve boksen forsvant på 5 min.. :shifty:

Det går som regel 2-3 glass her i uka... True stiory.

Men for at det skal kvalifiseres som "sundt", så må man klare seg med kun en skje

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest =xXx=

Pris snus pleier å hjelpe, også riskake med ost/peanøttsmør. Det blir mange priser på kveldene.… holder jeg ut, så barer som regel bare suget i 15-20 minutter. Unner meg en gang i blant (kan gå flere måneder i mellom) en usakelig mengde sjokkis/snop. Da snakker vi mengder, ikke mye sugen på søtt etter disse rundene;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest =xXx=
Stor spiseskje nugatti. Nei wait, skulle være alternativ til godteri... Pepsi max.

Korriger mæ hvis æ tar feil, men æ erindre at du har bodd i Tronhjæm?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Korriger mæ hvis æ tar feil, men æ erindre at du har bodd i Tronhjæm?

Det e itj feil nei, æ bodd i trondhjæm i maang år, før æ vart ferdig i 2012 og flytta sørover.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest =xXx=
Det e itj feil nei, æ bodd i trondhjæm i maang år, før æ vart ferdig i 2012 og flytta sørover.

Hah! Så må main undres om itj hain bør vurder General som en trøndersk løsni g mot søtsuge, å itj Pepsi Max som forøvri itj ægne sæ te heimert;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hah! Så må main undres om itj hain bør vurder General som en trøndersk løsni g mot søtsuge, å itj Pepsi Max som forøvri itj ægne sæ te heimert;)

Æ sjer ka du mein', men æ snus itj, så den går nok itj førr mæ.

Og heilt enig når det gjeld P-max og heimert, fysj! Dei to i lag bli som å heie på Brann. det bli berre feil.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest =xXx=
Æ sjer ka du mein', men æ snus itj, så den går nok itj førr mæ.

Og heilt enig når det gjeld P-max og heimert, fysj! Dei to i lag bli som å heie på Brann. det bli berre feil.

Hør, hør!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brente mandler m/rista havregryn:

30 g mandler

20 g havre gryn

20 g sukrin gold.

Rist mandlene på høy varme i en stekepanne til de begynner så vidt å «poppe»

Tilsett så havregryn i samme panne fortsett å riste til de er en anelse gylden.

Ta pannen av varmen og tilsett med en gang sukrin gold, som smelter umiddelbart.

La kjøle av på bakepapir og rist.

Du kan også strø litt salt over.

Høres deilig ut! Rister du i tørr panne, eller bruker du litt smør/ olje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bær er generelt veldig bra, siden de er søt med rimelig få kalorier. Det er en grunn til at bær og cottage cheese er allover sånne fitnessinstagrammer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Gulrot kake:

Sett ovnen på 180 grader.

80 g sunnere kake mix (fåes på sunnkost)

1 medium egg

30 g mager vanilje kesam

10 g sukrin gold

30 g raspet gulrot

Bitte litt kanel. (Eventuelt også bittelitt kardemomme om du har det...)

Blandes godt.

Stekes i en liten bakeform (bruk bakepapir i forma)

I ca 18 minutter (avhengig av form og ovn....)

Brente mandler m/rista havregryn:

30 g mandler

20 g havre gryn

20 g sukrin gold.

Rist mandlene på høy varme i en stekepanne til de begynner så vidt å «poppe»

Tilsett så havregryn i samme panne fortsett å riste til de er en anelse gylden.

Ta pannen av varmen og tilsett med en gang sukrin gold, som smelter umiddelbart.

La kjøle av på bakepapir og rist.

Du kan også strø litt salt over.

Åå, disse hørtes gode ut! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...