Jump to content
Kari73

Lompedebatten er ikke død

Recommended Posts

Hvorfor er det så stor forskjell på kcal-innhold/ karbohydratinnhold mellom noen lomper? Er de ikke i utgangspunktet laget av det samme (potet, mellom 70-85%) og litt mel (hvetemel, spelt, havre osv). Hvordan kan det da ha seg at noen har 40g karbo mens noen har bare 27g karbo/ 100g vare? (ser ingen sammenheng mellom at de som har mye potet har mindre karbo heller)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Spiller det noen rolle? En lompe er en lompe..

Hvis en lompe er en lompe er det jo merkelig at noen inneholder neste 2 x mengden karbo som andre... :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
sotpotet.png&w=450&zc=1

Kombinasjon av de to beste karbohydratkildene kan ike bli feil. Spørsmålet er hvor det finnes i Bergen...

Du kan bestille på nett da, blir mye lompe på deg, men finn noen å gå sammen med eller frys dem ned. De tåler fint frysing, bakeriet gjør det sjøl med noe varer. http://lompe.no/bestilling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...