Jump to content
Chiara

Hjelp-Underholdning og leker for personalfest.

Recommended Posts

Noen som har noen ideer? Vi er en gjeng med forskjellige personer som tilfeldigvis jobber sammen.. Det funker bra, og festene våre er festlig! Det er dog sånn at det er de samme som ender opp ikomite så nå lurer jeg på om dere kan hjeelpe meg med noe leker/underholdning? Drikkeleker utgår, ellers er vi med pådet meste. Quizer, aktivitets løyper(men med hva?), generellt ting som er litt kleine og morro for oss andre å se på!

Noen tips? væææærsåsnill?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Det spørs hvor mange dere er, men ØLympics er alltid gøy! Del dere opp i lag og konkurrer mot hverandre i forskjellige "grener". Vi spilte beer pong, flip cup og hadde hinderløype i hagen. Konkurranseinstinktet slår inn hos de fleste og hinderløype etter x antall øl/vin var ufattelig morsomt å se på :roflmao:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still opp i 2 rekker, annenhver gutt/jente. Ta en appelsin mellom skulder og hake og lever ned rekka uten å bruke hendene. Første rekke som har levert appelsinen til enden vinner.

Variant med at jenta på enden får en kleshenger mellom knærne....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Penn-i-flaske er også fin.

Knyt en penn fast i enden av en taustump, og knyt tauet rundt magen. Plasser en brus/vinflaske på bakken mellom beina, og førstemann til å senke penna ned i flaska vinner.

Om folk liker å være handy, slå fem-seks spiker(en per deltaker pluss et par ekstra) en cm ned i en treplanke, om å gjøre å slå ned alle spikrene på tid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest =xXx=

Traktefotball: lag en trakt av papp til hver spiller som festes forran øyene. Da blir det tunellsyn og alle virrer rundt som kyllinger for å se ballen. Og den ER vanskelig å se for de som spiller. Steike morsomt å spille, enda mer morsomt å se på. Bare pass på at når to spillere får los på ballen kræsjer de, så man må ikke løpe for full fart og bli skadet;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...