Jump to content
Sjøstjerne

Jenter, fortell meg om trusene deres.

Recommended Posts

Jeg er ikke en syk pervo, jeg er en kvinne med store undertøy problemer. Jeg har nemlig det problemet at skrittet blir litt...for lite? Er det flere som har problemet? Noen vanlige truser går helt bra, men stringtruse er et personlig lite helvete. Har også prøvd meg på noen sånne invisible truser, som funket bra, men der igjen...for lite skritt!

Er det flere som har problemet, eller har jeg monster vagina?

Noen tips til truser som ser bra ut, får rumpa til å se bra ut, ikke vises igjennom trusa og can contain the va-jay-jay?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Har du testet ut trusene til Pierre Robert, de du får kjøpt i matbutikken? Oppdaget disse i mine festdager, da jeg pleide å kubbe på sofaer etter nachspiel, og måtte på forelesning eller noe på formiddagen. Jeg synes disse er supre. De har både hipster, bokser og vanlig truse. Og sikkert string også, det har jeg ikke sjekket.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Har nå kjøpt en ny pierre truse for å sjekke ut den, har hatt det før, men føler man får sånn... Sagge rumpe. Håper kanskje rumpa har fått litt effekt av over en mnd med tung knebøy, så kanskje den kan se spretten ut i selv den særeste bestemor trusa!

Ojive, det der er bestemor truser!

Krembolle, ganske sikker på at strls er riktig, noen truser kan man til og med ha strls XL, men fortsatt ha muse-string!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vet du hva, jeg har samme problemet og tror det ligger i at jeg har både lange og brede hofter da jeg tviler på at mitt underliv er noe større enn andre sitt.

De beste trusene jeg har, er fra VS. De er av samme typen som de stringtrusene på cubus som er rullet sammen, bare at de fra VS er mye bedre :)

VS = Victoria Secrets :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Det rinner meg i hu at vi hadde en noe lignende tråd gående for en stund tilbake. Jeg husker intet fra hva som ble konklusjonen den gang, men jeg kom altså likevel på den nå. Hvorfor? Jo, ett eller annet frilynt kvinnemenneske fikk seg under debattens gang til å presentere oss for begrepet "biff-gardiner" og gjorde vel regning med at kroppsfikserte fitnessbloggere hadde greie på hva det betydde. Hun tok feil og tråden løp noen ekstra sider hvor folk flest uttrykte sin forferdelse, indignasjon, fjortis-knising og gjorde sågar forsøk på å lansere tildels enda mer obskøne omskrivninger av særegenheter ved det kvinnelige kjønnsorgan.

Moralen må være - gi trusemakerne skylden!

(Eller noe sånt)

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Det rinner meg i hu at vi hadde en noe lignende tråd gående for en stund tilbake.

Stemmer det! Jeg søkte den opp i går, men bestemte meg vel for å ikke poste den her da den ikke egentlig var så relevant. Men hvorfor ikke. God underholdning, om ikke annet.

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/jenter-hva-slags-truser-trener-dere-i-ja-seri%C3%B8st-p.1428/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har stor suksess med Pierre Robert sine hipstere, men problemet er truse rumpe da. Trur jeg skal bestille meg et parti med VS string, eller sånne som ikke synes, sånne invisible. Har prøvd en type av de før, å da ble det problemer forut.

Dette er en vitenskap. Jeg skjønner ikke hvem som lager disse trusene som er helt feil, mest sannsynlig utsultede barnearbeidere. L2Sew liksom.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Victorias Secret Lace Thong! Anbefales, bruker nesten kun disse (y)

+1 (y)

Så på H&M igår at de har fått inn noen som ligner veldig. Har ikke fått testet dem enda, men med 3-pack for 79,- er det verdt et forsøk :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Har sett mye snacks fra VS, men bestiller dere fra nettbutikken dems?

JA, men det er dette med skatt og moms osv å tenke på da. Og frakten er ganske dyr.

De har mye fint..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...