Jump to content
Jente89Oslo

Muskler som popper frem?

Recommended Posts

Hei!

Dette er kanskje et utrolig dumt spørsmål, men når man legger på seg muskler, er det mulig at de popper frem helt plutselig eller bygger de seg sakte, men sikkert opp? Jeg har trent bra i det siste og det føles ut som de har poppet frem. Vekten går også plutselig opp med raske napp. Det har jo kanskje noe med vannet i kroppen å gjøre, men. Har ikke trent så bra før som det jeg har gjort nå i det siste. Har trent av og på i perioder siden 2011.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Annonse

Du vil alltid se litt større ut rett etter trening, hvis det var da du mente det popper fram. Det kalles for "pump". Så forsvinner de igjen. Over tid vokser de litt. Plutselig blir du hekta og ønsker at de skulle vokst fortere likevel. Men det gjør de ikke, fordi vi jenter er små uansett :)

Hvis du mente over tid / utenom trening: Har du lav fett% vil resultatene synes raskere. Men du trenger ikke være redd for å bli svær.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan jo hende at du plutselig legger merke til det? Da jeg begynte med styrke syntes jeg også at musklene poppet frem - for plutselig en dag ser man seg selv i speilet og blir overrasket over at det har skjedd så mye, haha. Keep it going - som Steph sier, etterhvert skulle du ønske at det gikk raskere. (:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...