Jump to content
Armadillo

5:2 dietten

Recommended Posts

Den omtalte 5:2 dietten.. hva tenker dere om den egentlig ? En kollega på jobb sverger til den. "Den er bare SÅ effektiv altså. Også har huden min blitt mye bedre". Selv tenker jeg at 500 cal 2 dager i uka er galskap, og at den høres helt idiotisk ut. Jeg hadde hvertfall blitt så gretten av så lite mat at jeg burde holdt meg hjemme fra jobb de aktuelle dagene..selv har jeg ikke kompetansen til å underbygge dette, så hva tenker dere? Er den BS fra ende til annen, eller er det noe i den ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest

Spørs hva du legger i " er det noe i den ". Teorien rundt noen av helsegevinstene er absolutt aktuelle. Problemet er at det foreligger veldig lite til ingen uavhengig forskning på området. Det er derfor vanskelig å si noe som helst om gevinsten. Når det er sagt er det ingenting magisk med 5:2 dietten. At man vil kunne komme i mål er det ingen tvil om. Det finnes mange veier til Rom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har sett egne bøker med 5:2-diettens "smakfulle, vidunderlige" oppskrifter. Nytt år, ny diett. Dette er å oppfordre til et anstrengt forhold til mat. Lavmål.

Prøv å følge dietten et par måneder. Du kommer ikke tilbake og sier du har det samme forholdet til mat som før.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Føler 5:2 egner seg best i bokhandelen. Les boka EatStopEat (eatblogeat.com). 2 ganger i uka uten mat i 24 timer. Typisk fasteperiode kan være fra 1400 en dag til 1400 neste dag. I mellomtiden er det i tillegg søvn. Høres enklere ut og ingen behov for kokkelering av små tergemåltid på 500 kcal. Høres mer fornuftig ut i mine ører. Uansett ønsker så er boka interessant lesning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...