Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har trent litt styrke siden august, men siden jeg stortett bare har "kuket rundt", løpt litt og trent meg opp etter skader, er jeg absolutt nybegynner.

Pr i dag trener jeg styrke 3 x uke. Trener da samme programmet hver av disse dagene. Føler jeg ikke har tid eller kunnskap til noen split eller hyppigere styrke. Trener litt løping utenom.

MÅLET er ikke nødvendigvis å bli sterk og definert, men snarere å ha en god helse og en frisk kropp og et lykkelig sinn :) Har slitt endel med skade i både øvre og nedre del rygg, samt kne, så vil gjerne styrke disse områdene.

Dette er en vanlig treningsdag:

Varmer opp med dynamisk oppvarming (genialt :) ), samt et oppvarmingssett pr. øvelse. Antall sett er som regel 3 (+ oppv.sett da), repetisjoner varierer med dagsform, hvor mye vekter jeg legger på.. Loggfører reps, sett og vekt.

Knebøy.

Nedtrekk bredt grep.

Markløft.

Benkpress eller pullups (klar over at disse ikke er "helt like", men er det KØØØ ved benken tar jeg heller pullups i slynge).

Leg extensions (egentlig ikke med, men har funnet ut at den tar veldig bra på en muskel jeg skulle hatt styrket i kneet).

Facepull.

Rygghev.

Planken på ball + litt øvelser med medisinball.

ER dette bare tull, eller er det et ok program om man vil styrke kroppen litt, og være glad? Kjenner jeg er god og støl etter hver økt iallefall.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er tull hvis du ikke har progresjon, dvs ikke øker jevnt i styrke og trener det samme programmet for lenge (>3mnd)

Hvis du bare vil ha noe å gjøre på gymet siden du allerede betaler for å være der, og er fornøyd med det så er det vel så greit :thumbsup:

Hvis det er opptatt på benkpress, hva med pushups?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jeg øker bra i styrke, og er absolutt fornøyd slik sett. Er åpen for tips til "bedre" øvelser og litt sånn :-)

Hvis du nylig har startet på programmet - så hold deg til det. Å finne på lure ting underveis for å "optimalisere" er like dumt som å stikke kjepper i hjulene på seg selv :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hvis du nylig har startet på programmet - så hold deg til det. Å finne på lure ting underveis for å "optimalisere" er like dumt som å stikke kjepper i hjulene på seg selv :)

Desember, men med skadeavbrekk for øvelser som inkluderer bein, men i gang igjen nå. Iflg. loggen har økningen vært bra, og følelsen er god også. Da satser jeg på det, tusen takk!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...