Gå til innhold

Athletic Fitness blir ikke en del av IFBB, ingen EM/VM for AF


Gjest Jester

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Håpløst.

Og amen:

"At nå bikini-klassene og den nye klassen,Mens Physique,har blitt så populære,er det som ødelegger for oss. De har nå tatt bort AF og i stedet satt opp helt sykt mange nye høydeklasser i de grenene. Jeg har overhodet ingenting i mot klassene,men jeg synes standarden på mange av utøverne er helt søppel. Og ingen tør å si det,men alt for mange av de som konkurrerer gjør det for å ha motivasjon til å gå fra "FHM-chubby" til fit. Egentlig uten at de trenger å trene noe nevneverdig. Men det er akkurat det jeg skrev om tidligere her, når alle skulle gå fra Kari til "fitness-kari" uten å ha løftet ei vekt engang. Det var dette jeg var redd for skulle skje. Og det er skjedd. Forbundet gir alle lov til å konkurrere, uavhengig av om de har noe på scenen å gjøre. Egentlig er dette noe klubbene burde bli strengere på. Skal en utøver konkurrere for teamet ditt så burde det være en viss standard. Å sitte i salen å se både cellulitter og dvaskelår på et NM-stevne er ondt i hjertet. Ondt for oss som virkelig virkelig sliter dag ut og dag inn, og nå skal det fader meg ikke være grunn til å prioritere oss i et VM eller EM. Hadde det vært strengere krav til standard så hadde det ikke trengt å vært noe problem. Jeg er bitter og svært skuffet. Det kommer nok tydelig frem nå,men det føles surt.

"

Lenke til innlegg
Del på andre sider

AF er jo den lett kuleste grenen og den som desidert burde vært mer av, syns jeg.

Det er jo faktisk den eneste der man faktisk MÅ prestere noe. Synd, veldig synd.

Fremstår helt useriøst for meg å innføre en hel skokk med høydeklasser for bikiniutøvere (som nevnt over: det er faktisk en del pjusk i den grenen) for så å fjerne AF. Blør.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Trist,, jeg savner den gode gamle fitnessklassen jeg. Der man virkelig måtte showe for å kunne ha sjangs til å vinne. Nå er det bare bygging igjen som er noe gøy å se på. Det finnes få ting som er mer latterlig kjedelig enn å se jenter gå twalk og vise best muspositur. Showfaktoren er nesten helt borte nå, om ikke lenge forsvinner vel det lille minuttet byggerne får lov til å lage show og...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...