Jump to content
Miss Iron

Vektløfting i 7.svangerskapsmnd

Recommended Posts

Fortsetter under...

Jeg ser absolutt ingen problemet med dette. Hun har over halvert belastningen under graviditeten. GRAVIDITET ER IKKE SYKDOM.

ja, hun løfter vanligvis 85kg og har nå redusert til 35kg. Og hun sier tydelig at eneste grunn til at hun fortsetter er at hun er vant til typen belastning, og at det ikke er for newbies. Kari Traa hoppet jo i fallskjerm under svangerskapet, og det var også noe hun var vant til fra før og medførte ikke spesielt stort stress for henne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Symtes det er helt opp til henne jeg. Om legen sier det er greit og hun føler på kroppen at det er greit, ser jeg ikke problemet. Trete mye selv da ejg var gravid, men stoppet opp i de periodene kroppen sa jeg måtte ha hvile! Har to friske og sunen barn :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man starter ikke med hard styrketrening i svangerskapet, men denne dama har jo holdt på i mange år før svangerskapet og vet nok hva hun gjør. Tviler på at hun hadde gjort det dersom hun kjente tegn til problemer.(ja, man får varsler dersom det går ut over svangerskapet eller helsa)

Nesten litt misunnelig, jeg. :) Klarte såvidt å trene styrke de første 4-5 minst av mine svangerskap og deretter var jeg nesten helt "ute av drift" fram til en stund etter fødselene. Graviditet i seg selv er ingen sykdom, det er riktig det, men det kan jammenmeg føles sånn når man er kvalm, har smerter, hovner opp og får nerver i klem så man nesten mister all styrke i hendene. Ikke alle klarer trening gjennom hele svangerskapet men for de som gjør det må det jo være helt gull!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg løfta også da jeg gikk gravid med tredjemann. Ikke noe problem det så lenge man føler seg ok og ikke belaster kroppen altfor mye.

Noen har ingen plager i svangerskapet andre har mange. Ta hensyn til kroppen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Sykt, men hvis man ikke har noen plager eller kjenner noe ubehag, hvorfor ikke? Skulle ønske jeg kunne gjort det selv, men her går det i mye buktrykk som melder seg om jeg trener for mye knebøy har jeg merket.

Kult anyways :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...