Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 44
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Populære innlegg

This: Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein) Kutter i biter Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet Krydrer masse med 3-4 av de ulike

Skjærer dem opp i båter, krydrer med noe digg, og hiver dem i ovnen

Babygirl, you have NO idea;)

Postede bilder

Jepp:)

Kok opp, gjerne sammen med andre ting som feks brokkoli, hell av vannet. Lag potetmos/grønnsaksmos ved å bruke stavmikser e.l. krydre godt og rør gjerne inn kesam, smør, smøreost eller liknende :)

Veeldig godt med mosen lagt i ildfast form og karbonadedeig, løk og sopp lagt oppå. Litt ost helt øverst å gratiner i ovnen

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Legg i form i varm ovn til gjennomkokt og 110% mør, ta av skinnet, og kjør poteten på stavmikser med salt, pepper, sukker, creme fraiche og smør.

Haha, du og det smøret!

Til ts; Strimle som pommes frites og stek i ovnen:-D Synes kålrot og søtpotet funker mye bedre enn det enn vanlig potet fordi de har så mye mer smak i seg! ellers er mos knallgodt, som sagt over

Lenke til innlegg
Del på andre sider

post-12387-14440956438833_thumb.jpgThis:

Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein)

Kutter i biter

Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet

Krydrer masse med 3-4 av de ulike urter/kryddersakene jeg har skapet

Steker i 15min på 220 grader

Har på litt tacosous og/eller hakka tomater

Elsk det.

post-12387-14440956435353_thumb.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

[ATTACH=full]119513[/ATTACH][ATTACH=full]119514[/ATTACH]This:

Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein)

Kutter i biter

Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet

Krydrer masse med 3-4 av de ulike urter/kryddersakene jeg har skapet

Steker i 15min på 220 grader

Har på litt tacosous og/eller hakka tomater

Elsk det.

Ser godt ut, men blir ikke kyllingen litt småvassen om en ikke bruner den i panna først?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Søtpoteter er såå godt! :) Jeg pleier å steke dem i ovnen i en ildfastform. Smører bunnen i formen med litt olje, skjærer søtpotetene i biter og legger i formen. Krydrer godt med pepper og litt salt, og steker på 220 grader i ca 20 min. Etter cirka 10 minutter åpner jeg opp, og rører litt rundt.

Det er også godt å lage søtpotetchips som man kan ha til kveldssnacks. Skjærer da søtpoteten i tynnere skiver (cirka slik som vanlige chips er), og legger utover på ett stekebrett på bakepapir. (Ikke la de ligge oppå hverandre, for da blir de ikke så sprø).

Lenke til innlegg
Del på andre sider
[ATTACH=full]119513[/ATTACH][ATTACH=full]119514[/ATTACH]This:

Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein)

Kutter i biter

Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet

Krydrer masse med 3-4 av de ulike urter/kryddersakene jeg har skapet

Steker i 15min på 220 grader

Har på litt tacosous og/eller hakka tomater

Elsk det.

Stemmer det med kun 15 min i ovnen?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...