Jump to content
Guest

Hva er din primære proteinkilde?

Recommended Posts

Guest

For meg har det i lang tid vært First Price frossen kyllingfilet (ca 400g om dagen), men nå virker det som om det er stort mangel på produktet (hørt rykter om at resturanter kjøper opp alt på dagen det kommer ut) og tenker å se etter en annen. Har tenkt på karbonadedeig, men det blir jo fryktelig dyrt i lengden? Hva er deres?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Karbonade deig e heilt ut av ein anna verden dyrt. Svinedeig og Kyllingdeig e da eg kjøpe om eg ska ha farse. Fryste svinekottiser er også sabla billig 29kr kg elle noe (y) Diverse servelat e jo ganske billig kg pris på om du treng litt meir fett i kosten :) Kan jo og legga te at fisk e ein super kilde til protein og ikkje e da so dyrt heller, men ikkje alle som klarer det kvar dag:confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Går for det meste i kylling. Det koster litt, men funker til gjengjeld sammen med det aller meste! (y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Her går det mye mø i form av biff:) samt egg og kylling! Matbudsjettet er stort om dagen!! Prøver å handle en del i Sverige men det begynner å bli bra dyrt der også nå.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hva tenker dere om Rema sine "Godt kjøp" produkter? De er vel de billigste, men er jo også pakket inn med salt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min hovedkilde er nok også First Price frossen kyllingfilet. Veldig kjipt hvis det er mangel på produktet, for det er billig og ålreit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Hamstrer ofte inn en del porsjonsbiffer når det er helgetilbud på Kiwi. Ellers kjøper jeg mye first price torsk og seifilet! De er utrolig billige og gode, sunne proteinkilder. Videre kjøper jeg alltid den største first price egg-kartongen hvor en får mye bra protein til en bra penge :)

Vil anbefale deg å kjøpe store kjøttkilder, som feks en hel kalkun, svineknoke eller liknende og steke. Da koster det kun 29,90kr kiloen ofte og du får mye bra kjøtt! Nå vet ikke jeg hvor du bor, men om du bor i Oslo får du mye billig kjøtt på Grønland :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hadde kyllingen blitt fôret på raps/linolje i stedet for soyaolje skulle jeg mævla det hver dag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...