Gjest 0 0 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 s Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
wheysted 1 585 1 119 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Kan f.eks brukes til å lage carbonarasaus Aurelius 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Therese 5 678 9 943 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Jeg bruker både hele egg og kaster plommen om jeg bare bruker eggehviten - kaster aldri mat(om det ikke har formert seg selvfølgelig), men i dette tilfellet har jeg ikke dårlig samvittighet Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Gjest 0 0 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Kan f.eks brukes til å lage carbonarasaus oppskrift? Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
wheysted 1 585 1 119 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Denne f.eks: http://lchf-bloggen.blogspot.com/2011/03/kremet-kinakal-kinakal-i-carbonarasaus.html Ellers kan du søke på spaghetti carbonara på matprat.no, men oppskriftene varierte litt, noen brukte egg + eggeplommer så da blir det ikke så lett å få unna eggeplommene hihih Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
jallajalla 3 285 8 316 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 kan lage egen majo? får aldri til å kaste plommene så jeg tar vare på de til de tørker ut o.O Evenkul, Synnøve Vereide og Ette 3 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Jane 4 125 3 452 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Jeg bruker både hele egg og bare hviten. Har ikke dårlig samvittighet av å kaste plommen Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Alexander V 604 735 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Spiser alltid hele egget, og hvis jeg skulle kastet noe hadde det vært hviten. kamilligram, Vegard L, Pewpew og 14 andre 17 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Minelly 136 630 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 spiser så og si alltid hele egget,men skulle jeg ikke brukt eggeplomma så hadde jeg brukt den til ansiktsmaske:) very good for your skin;) Ragii 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Mr. M 1 078 723 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Får dårlig samvittighet av å kaste plommen... Tenker at høna har jobbet hardt så da får jeg nesten spise opp alt:p Dessuten smaker det bedre med plomme. Kila, Lonepone, Vegard L og 4 andre 7 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Karine 205 84 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Hvis jeg en sjelden gang har eggeplommer til overs, bruker jeg dem i omelett eller legger til en ekstra plomme i et stekt egg. Det er jo i plommen all smaken og næringen sitter! :thumbsup: Chico11, Oslojenta og PlastBox 3 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Gjest 0 0 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Hvis jeg en sjelden gang har eggeplommer til overs, bruker jeg dem i omelett eller legger til en ekstra plomme i et stekt egg. Det er jo i plommen all smaken og næringen sitter! :thumbsup: Hehe, kunne gjort det, men da ville jo hele problemstillingen forsvinne. Poenget er at det ofte er greit å fyre på med litt protein uten å få med fettet fra plommen. fiffibelle 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Indigo 498 237 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Spiser den. Halvparten (+) av proteinet sitter der, pluss mesteparten av næring, vitaminer og mineraler. PlastBox og Chico11 2 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Oddis 6 011 4 319 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Spiser aldri eggehviter kun for proteinet sin skyld, er alt for lite pr eggehvite til at jeg ser poenget i det. Men de gangene eggehvitene skal inngå i baking så sparer jeg gjerne plommen til en omelett eller noe. Chico11, jallajalla, Kila og 2 andre 5 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Zeph 1 315 885 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Ser ikkje poenget med å kasta vekk plomma. Har ein bruk for meir protein, men ikkje vil ha feitt, ta proteinpulver eller finn noko magert kjøtt. Om du tar vekk plomma er det kanskje 3-4g protein igjen i eit egg. Blir ikkje mykje fyring av det akkurat. PlastBox, Kila, Chico11 og 1 annen 4 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Sara 556 251 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Kaster aldri egg nei. skulle jeg bare finne på å bruke hviten i bakst, så tar jeg plommen i omeletten dagen etter Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Magnus Haga 166 150 Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Omtrent annenhver går i søpla Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Lily 2 436 1 718 Skrevet 12. desember 2011 Del Skrevet 12. desember 2011 Jeg bruker hele egget noen ganger. Men jeg bruker veldig mye eggehvite, så det går en del plommer i søpla ja Kyllingfoster Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Chrika 109 37 Skrevet 12. desember 2011 Del Skrevet 12. desember 2011 De gangene jeg bare bruker hviten, så blander jeg plommen med et helt egg eller så, og lager eggerøre til sambo til frokost/lunsj. (og hvis jeg er lat, så havner de i en kopp i kjøleskapet til de er blitt tørre og jeg må kaste dem...) Stort sett spiser jeg hele egg sjøl. Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
PG* 1 279 1 584 Skrevet 12. desember 2011 Del Skrevet 12. desember 2011 Er jo plommen som har alt det sunne fettet blant annet. Bruker bare hele egg.. tar heller ferre om det kcals som blir noe problem.. Chico11 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.