Gå til innhold

Hva gjør du med eggeplommen?


Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Hvis jeg en sjelden gang har eggeplommer til overs, bruker jeg dem i omelett eller legger til en ekstra plomme i et stekt egg. Det er jo i plommen all smaken og næringen sitter! :thumbsup:

Hehe, kunne gjort det, men da ville jo hele problemstillingen forsvinne. Poenget er at det ofte er greit å fyre på med litt protein uten å få med fettet fra plommen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De gangene jeg bare bruker hviten, så blander jeg plommen med et helt egg eller så, og lager eggerøre til sambo til frokost/lunsj. (og hvis jeg er lat, så havner de i en kopp i kjøleskapet til de er blitt tørre og jeg må kaste dem...)

Stort sett spiser jeg hele egg sjøl.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...