Gå til innhold

Tråden for sære matvaner!


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 458
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Populære innlegg

Uansett hvor stor porsjonen er, spiser jeg opp ALT... Har ikke sjans til å legge igjen små biter på tallerkenen, da overspiser jeg heller Men det særeste jeg gjør er vel å spise opp HELE eplet

Samtidig har vi de som høvler osten fra den smale siden, men som ikke skjønner at man iblant burde rotere osten 180 grader for å sørge for at den skal holde seg vannrett, og at man burde veksle mellom

Postede bilder

Om jeg skal spise brødskive på nugatti så SKAL det være hvitost på toppen. Ingen andre som skjønner det.

Jeg pleier også å slå til med kokt skinke og agurk oppå gulosten og nugattien! DET er godtsaker det!!

I tillegg:

- var en periode jeg hadde Gastromat på absolutt ALT.

- 1 dag gammelt ostepop som man suger ut "lufta" på sånn at det klistrer seg til ganen er best.

- 1 dag gammelt ostepop dyppa i salsadip

Kommer ikke på noe mer nå, men vet jeg har spist andre ting som har gjort at folk har løftet på øyenbrynet og stilt noen spørsmål ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Spiser til det er tomt. Lager like store mengder mat enten jeg er alene eller spiser sammen med andre, men det blir stort sett alltid tomt. Ikke noe regelmessig måltidsmønster her i gården!

Nå i eksamenstiden lever jeg i stor grad på kaffe med fløte og klementiner :D (+ litt skikkelig mat da)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Må ha maten separert på tallerkenen.. Kjøtt for seg, grønnsaker for seg og pasta/ris/potet for seg.. Om jeg er borte på middagsbesøk og folk skal være snille og ta på mat til meg får jeg helt spadern om kjøttet havner på risen.. Hvorfor vet jeg ikke, for alt skal jo samma plassen.. :huh:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Må ha maten separert på tallerkenen.. Kjøtt for seg, grønnsaker for seg og pasta/ris/potet for seg.. Om jeg er borte på middagsbesøk og folk skal være snille om ta på mat til meg får jeg helt spadern om kjøttet havner på risen.. Hvorfor vet jeg ikke, for alt skal jo samma plassen.. :huh:

Er faktisk enig. Skal jeg være ærlig, så liker jeg aller best å ta til meg det jeg vil ha selv! Litt vanskelig på resturant kanskje, hehe, men har jeg muligheten, så vil jeg gjøre det selv. Jeg er stor jente nå :p

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Er faktisk enig. Skal jeg være ærlig, så liker jeg aller best å ta til meg det jeg vil ha selv! Litt vanskelig på resturant kanskje, hehe, men har jeg muligheten, så vil jeg gjøre det selv. Jeg er stor jente nå :p

Haha, godt jeg ikke er alene om det! :D Var ute og spiste på Big Horn på lørdag, og kjente jeg ble litt skuffa når maisen lå og bada i saus.. Lov å være litt sær :p

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Gjest ekko
Må ha maten separert på tallerkenen.. Kjøtt for seg, grønnsaker for seg og pasta/ris/potet for seg.. Om jeg er borte på middagsbesøk og folk skal være snille om ta på mat til meg får jeg helt spadern om kjøttet havner på risen.. Hvorfor vet jeg ikke, for alt skal jo samma plassen.. :huh:

- Liker også alltid best å ta på selv, og ha middagsmaten fordelt hver for seg. Maten skal nytes før den blir "gugge-grøt" i magen! :)

- Jeg spiser også så å si alle måltidene utenom middagen, i kopper med teskei. :D Det er mye mer kos over måltidet, føler jeg!

Lenke til innlegg
Del på andre sider
- Liker også alltid best å ta på selv, og ha middagsmaten fordelt hver for seg. Maten skal nytes før den blir "gugge-grøt" i magen! :)

- Jeg spiser også så å si alle måltidene utenom middagen, i kopper med teskei. :D Det er mye mer kos over måltidet, føler jeg!

Jeg også! hehe

Liker å spise av noe annet enn tallerken (gjør jo det også noen ganger selvfølgelig). Men kopper, boller, små "bokser" som tidligere har inneholdt f.eks. skyr, kesam, rømme, etc (vaskes selvfølgelig godt), etc er flittig brukt!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Oi... Sære matvaner... Jeg er vel generelt ganske sær. Spiser som regel lavkarbo og da hender det jeg får noen blikk.

Egg med tubeost (skinke, pepperoni osv.)

Drikker gjerne "latte" med eggemelk. vann, usaltet smør -> kokes, så tilsettes et egg og kjøres med stavmikser. Smaker som vanlig latte, men blir ikke oppblåst etterpå.

Da jeg spiste brød kunne jeg fint ha brunost med agurk på...

Ellers så leser jeg aviser fra siste side til første. Altså bakover.

Drikker gjerne fra en shaker (Uansett hva det er) eller et litermål. Ellers så kommer jeg ikke på noe mer rart akkurat nå...

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jester
Potetmos på tacoen :D Er det beste som finnes! Ellers er det kanskje noe sært å ha rømmefobi - jeg får seriøst støt i sjela av rømme, synes det er sååå ekkelt :sick:

POTETMOS PÅ TACOEN!?!?!?!?!

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jester
Jaaa - det må du faktisk prøve ut, du kommer ikke til å angre! Alle jeg har fått til å teste det digger det :D

Hva?!

Hvordan kom du på å ha potetmos på tacoen? Blows my mind!

Så du anbefaler da vanlig tacomiddag med potetmos? Altså bare lage en vanlig tortilla rull og så potetmos inni? (Må passe på at jeg skjønner det her hehe) :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...