Jump to content
Fredrik Gyllensten

Semi-Privat Personlig Trening for folk som trener 'seriøst'

Recommended Posts

Jeg vet at mange her (alle?) trener seriøst og har god kontroll på sin egen trening, men likevel kunne hatt store fordeler av teknisk veiledning underveis i øktene, samt faglig oppfølging og hjelp til langsiktig og kortsiktig treningsplanlegging for å sikre optimale resultater. Derfor kommer jeg til å satse på Semi-Privat Personlig Trening på Magnat Center på Skøyen framover, hvor relativt erfarne folk vil trene i grupper på rundt 4 personer. Alle kjører sin egen trening, og får personlig oppfølging og coaching, men jeg vil coache rundt 4 personer under samme økt. Prisen er 1/2 av vanlige PT-timer.

Om du er interessert, eller kjenner til noen som kunne hatt nytte av dette - send meg en PM. Alle som melder interesse får en uforpliktende personlig evalueringstime/prøvetime med meg på Magnat, helt gratis - slik at dere kan ta et informert valg :)

Dette blir en selvpromo post, men jeg håper og tror noen vil ha glede av det. Og jeg tilbyr jo strengt tatt en uforpliktende gratistime, og det er vel bra? :woot:

FannyLor, Mette M, Martin Augustus, Isabella, Pernille Nicoline, Plyo, Espen Espelund mfl..: Noen anbefalinger å få? :)

Keegil trenger definitivt min hjelp, makan til olympisk vektløftingsteknikk altså... ;) ;)

Noen bilder fra senteret:

post-4422-14440916834238_thumb.png

post-4422-14440916823507_thumb.jpg

post-4422-14440916825608_thumb.jpg

post-4422-14440916829831_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Shit, skjer med at jeg ikke har sett det gymmet der før?! Så latterlig bra ut! Er det generelt gratis prøvetime der, eller må man ha PT/være medlem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg er keen! Setter du sammen gruppene, eller må man stille med egne venner? Både og?

Jeg setter sammen, men du må gjerne ta med noen flere om de er interesserte - bare avtal med meg først :) Dere kan også kjøre gratis evalueringstimer i sammen, men beregn da noe lenger tid: rundt 2 t om dere er 3 eller flere.. Vi bruker denne timen til å gå gjennom noen enkle bevegelser for å teste hvor dere ligger an mtp. teknikk og mobilitet, samt snakke litt om målsettinger, skadehistorikk osv.. Så trener vi litt, og til slutt gir jeg dere et tilbud på medlemskap og videre timer :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Shit, skjer med at jeg ikke har sett det gymmet der før?! Så latterlig bra ut! Er det generelt gratis prøvetime der, eller må man ha PT/være medlem?

Du må være lost altså.. ;)

Jeg fikser gratis prøvetime om du er interessert i et mulig samarbeid, ellers må du melde interesse i prøvetime gjennom Magnat. Det er åpent for medlemskap selv uten PT, men jeg anbefaler naturligvis PT ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er et flott tilbud og uten tvil et flott senter! Beliggenheten er dessverre ikke optimal for min del, så jeg er nok nødt til å stå over. Hverken 30 minutter med buss eller 15 minutter med bil og bomring + betale for parkering er noe særlig til alternativer. Men hadde jeg bodd i nærheten så hadde valget vært svært enkelt, spesielt etter det Mette kunne fortelle om senteret etter sin prøvetime i dag! (y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

To tomler opp til Fredrik fra kursdeltaker på lørdag.

Hadde det vært praktisk mulig skulle jeg gjerne kastet meg over mer, men det passer dårlig fra motsatt side av by’n og helt ferskt et års binding på Elixia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veldig bra tilbud! Dette burde det finnes mer av. Nå har det seg sånn at jeg trener der jeg trener fordi det passer så optimalt med jobben, så jeg tror dessverre ikke akkurat dette tilbudet blir så aktuelt for meg, men jeg liker initiativet veldig godt. Forhåpentlig blir det en suksess for deg, sånn at dette kan spre seg i miljøet. Semi-private timer tror jeg er helt ideelt for de av oss som vil ha teknikk-innspill og spisskompetanse der det trengs, uten nitid oppfølgning fra en trener.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...